SERIE A

Λόπεθ, το πρώτο θύμα τραυματισμού στην εποχή του κορονοϊού

Λόπεθ, το πρώτο θύμα τραυματισμού στην εποχή του κορονοϊού
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Πάου Λόπεθ έγινε το πρώτο θύμα τραυματισμού στην Serie A μετά από την επιστροφή ομάδων στις προπονήσεις και αναμένεται να μείνει για 20 ημέρες εκτός δράσης.

Το διάστημα αυτό είναι δύσκολο για όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς καλούνται να επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά από δίμηνη απραξία ελέω κορονοϊού και ουσιαστικά να κάνουν μία μίνι προετοιμασία μεσούσης της σεζόν ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό, οι κίνδυνοι για τραυματισμούς είναι μεγαλύτεροι πλέον και το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5) είχαμε το πρώτο θύμα στο Καμπιονάτο. Πρόκειται για τον γκολκίπερ της Ρόμα, Πάου Λόπεθ, που τραυματίστηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης και θα αναγκαστεί να μείνει για κάποιο διάστημα εκτός.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ισπανός κίπερ τίθεται εκτός μάχης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ελέω ραγίσματος στον καρπό του, στέλνοντας ουσιαστικά το μήνυμα πως άπαντες θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί για την αποφυγή τραυματισμών μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ