ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιέβο - Ίντερ 1-1: Έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους οι Μιλανέζοι

Inter Milan's players react at the end of the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's players react at the end of the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ προηγήθηκε στο 39' στην Βερόνα όμως ισοφαρίστηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από την Κιέβο και έτσι απέτυχε να πάρει εκτός έδρας νίκη για πέμπτο διαδοχικό ματς!

Δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του φετινού Καμπιονάτο ωστόσο η Ίντερ τρεκλίζει εδώ και πολύ καιρό και πλέον δεν έχει χαθεί μόνο ο στόχος του σκουντέτο αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη και η κατάκτηση της 2ης θέσης.

Τρανή απόδειξη το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ουραγό Κιέβο για την 18η αγωνιστική της Serie A, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να μην καταφέρνει να νικήσει για πέμπτο στη σειρά παιχνίδι μακριά από το "Μεάτσα" σε όλες τις διοργανώσεις, με τον φτωχό απολογισμό της να είναι πλέον 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Οι "νερατζούρι" άνοιξαν το σκορ στο 39' με ωραίο πλασέ του Πέρισιτς μέσα από την περιοχή (πρώτο του γκολ στη Serie A μετά από 112 ημέρες) αλλά οι Βερονέζοι δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και τελικά προκάλεσαν σοκ στην Ίντερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τότε, ο Πελισιέ έπιασε στον ύπνο τους αμυντικούς του Σπαλέτι μετά από μία βαθιά μπαλιά που έγινε από την άμυνα της ομάδας του και νίκησε με έξυπνο πλασέ τον Χαντάνοβιτς για να σφραγίσει την έκτη συνεχόμενη ισοπαλία για τα "ιπτάμενα γαϊδούρια".

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Λάτσιο - Κάλιαρι 3-1 (12' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 23' Ατσέρμπι, 67' Λούλιτς / 93' πεν. Ζοάο Πέδρο)

Μίλαν - Φιορεντίνα 0-1 (73' Κιέζα)

Έμπολι - Σαμπντόρια 2-4 (11' πεν. Πασκουάλ, 76' Καπούτο / 41' Γκαστόν Ραμίρες, 69' Κουαλιαρέλα, 87' 90' Καπράρι)

Τζένοα - Αταλάντα 3-1 (45+6' αυτ. Τολόι, 88' Πιάτεκ, 67' Λάζοβιτς / 55' πεν. Ντουβάν Σαπάτα)

Νάπολι - SPAL 1-0 (45' Αλμπιόλ)

Σασουόλο - Τορίνο 1-1 (90' Μπρινιόλα / 55' Μπελότι)

Ουντινέζε - Φροζινόνε 1-1 (32' Μαντραγκόρα / 61' πεν. Τσάνο)

Κιέβο - Ίντερ 1-1 (91' Πελισιέ / 39' Ικάρντι)

Πάρμα - Μπολόνια 0-0

Γιουβέντους - Ρόμα (21:30)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ