SERIE A

H Φιορεντίνα έβαλε STOP σε Γιουβέντους και Ίντερ για Κιέζα

Fiorentina's Federico Chiesa celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Fiorentina's Federico Chiesa celebrates after scoring the opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ίντερ και Γιουβέντους έχουν εμπλακεί σε διαμάχη για την απόκτηση του Φεντερίκο Κιέζα όμως την ίδια ώρα η Φιορεντίνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης θα είναι κάτοικος "Φράνκι" και τη νέα σεζόν. Διαβάστε το story.

Ο Φεντερίκο Κιέζα αποτελεί ισχυρό περιουσιακό στοιχείο της Φιορεντίνα λόγω της μεγάλης του ποδοσφαιρικής αξίας και για αυτό το λόγο έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως Γιουβέντους και Ίντερ έχουν μπει σε διαμάχη για την απόκτησή του.

Αυτό πάντως δεν θα γίνει το καλοκαίρι του 2019 αν λάβεί κανείς υπόψη τη σημερινή (3/6) ανακοίνωση των "βιόλα", μέσω της οποίας κατέστησαν σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως ο 21χρονος επιθετικός θα παραμείνει στο σύλλογο και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

"Διαβάζουμε συνέχεια ειδήσεις για το μέλλον του Κιέζα και το πού θα παίζει τη νέα σεζόν. Οι νυν ιδιοκτήτες θα ήθελαν να ξεκαθαρίσουν πως ο Φεντερίκο είναι παίκτης της Φιορεντίνα, ο οποίος δεσμεύεται με το σύλλογο με μακροχρόνιο συμβόλαιο, και για το λόγο αυτό, για όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα αγωνίζεται στη Φλωρεντία και τη νέα σεζόν.

Θα πρέπει να είναι ο παίκτης-σύμβολο για την ομάδα που χτίζουμε", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον Κιέζα, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με απολογισμό 12 γκολ και 9 ασίστ σε 41 εμφανίσεις.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει βέβαια να επισημανθεί πως η Φιορεντίνα βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης και είναι πιθανό ο νέος ιδιοκτήτης Ρόκο Κομίσο (διαπραγματεύεται για την αγορά της με την οικογένεια Ντέλα Βάλε) να έχει άλλα πλάνα για τον Φεντερίκο Κιέζα σε σχέση με την υπάρχουσα διοίκηση.

Η οικογένεια Ντέλα Βάλε είχε βάλει κάποια στιγμή ως τιμή πώλησης τα 70.000.000 ευρώ και με δεδομένο πως η οικογένεια του παίκτη απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν (θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Serie A), στο παιχνίδι της απόκτησής του παραμένουν ακόμα Γιουβέντους και Ίντερ.

Αμφότερες προσφέρουν το ποσό των 5.000.000 ευρώ ως καθαρές ετήσιες απολαβές, ενώ από πλευράς Μιλανέζων έχει ειπωθεί στον παίκτη πως μπορούν να του εξασφαλίσουν και φανέλα βασικού στην Ίντερ της νέας σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ