SERIE A

Φιορεντίνα: Διαζύγιο με Μοντέλα, σενάρια για Σπαλέτι

Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Sevilla coach Vincenzo Montella looks out during the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Την απομάκρυνση του Βιντσέντζο Μοντέλα από τη θέση του προπονητή ανακοίνωσε η Φιορεντίνα. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Νο1 υποψήφιος είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Βιντέντσο Μοντέλα απομακρύνθηκε από την θέση του προπονητή της Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον "αεροπλανίνο" εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων στη Serie A.

H ομάδα της Φλωρεντίβας βρίσκεται στην 14η θέση με 17 βαθμούς και μετά την ήττα με 4-1 από τη Ρόμα στο ""Αρτέμιο Φράνκι" πάρθηκε η απόφαση για αλλαγή κατεύθυνσης, ώστε να σωθεί η σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή και τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Νο1 υποψήφιος είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

AP Photo/Paul White

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ