SERIE A

Αταλάντα: Έμεινε ο Γκασπερίνι με δέλεαρ το Champions League

Atalanta's Gian Piero Gasperini gives instructions to his players during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Atalanta at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Atalanta's Gian Piero Gasperini gives instructions to his players during the Europa League group E soccer match between Apollon Limassol and Atalanta at the GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ρόμα και Μίλαν έδειξαν ενδιαφέρον για τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, όμως εκείνος θα κάθεται στον πάγκο της Αταλάντα μέχρι το 2022, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος των "μπεργκαμάσκι".

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι βρίσκεται στο τιμόνι της Αταλάντα την τελευταία τριετία και την περασμένη σεζόν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δρέψει τους καρπούς της δουλειάς του, αφού οδήγησε την ομάδα του στην 3η θέση της Serie A και της εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η πολύ καλή δουλειά που έκανε μάλιστα στην ομάδα του Μπέργκαμο δεν πέρασε απαρατήρητη από τα άλλα ιταλικά κλαμπ και οι Ρόμα και Μίλαν του έκαναν κρούση για να τον αποκτήσουν, ωστόσο έπεσαν σε τείχος.

Αυτό φρόντισε να το ορθώσει ο πρόεδρος των "μπεργκαμάσκι", Αντόνιο Περκάσι, ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε γνωστό πως "Αταλάντα και Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι συνεχίζουν μαζί.

Με μεγάλη ικανοποίηση μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η σχέση μεταξύ της Αταλάντα και του προπονητή μας Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι συνεχίζεται με στόχο να δώσουμε συνέχεια σε όσα σημαντικά έχουμε χτίσει στις τρεις τελευταίες σεζόν".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η Αταλάντα επέκτεινε μέχρι το 2022 το συμβόλαιο του 61χρονου τεχνικού (το υπάρχον έληγε το 2021), με τον πρόεδρο να παρέχει εγγυήσεις στον προπονητή τόσο ως προς την ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει Champions League όσο και ως προς την παραμονή βασικών στελεχών (π.χ Ίλιτσιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ