ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Φέγενορντ: Παρελθόν ο Σταμ μετά την 4άρα από τον Άγιαξ

Feyenoord's manager Jaap Stam looks on ahead of the Europa League group G soccer match between Rangers and Feyenoord at Ibrox, Glasgow, Scotland, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Scott Heppell)
Feyenoord's manager Jaap Stam looks on ahead of the Europa League group G soccer match between Rangers and Feyenoord at Ibrox, Glasgow, Scotland, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Η βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Άγιαξ με 4-0 αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γιαπ Σταμ στον πάγκο της Φέγενορντ, με τον 47χρονο να παραιτείται τη Δευτερα από την ομάδα του Ρότερνταμ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φέγενορντ αποτελεί από το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιαπ Σταμ, με το σύλλογο του Ρότερνταμ να ανακοινώνει επίσημα πως ο 47χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα με 4-0 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στο μεγάλο ολλανδικό ντέρμπι.

Ουσιαστικά, η παρουσία του Σταμ στον πάγκο της Φέγενορντ ήταν εξαιρετικά σύντομη αφού κράτησε μόλις πέντε μήνες (είχε αναλάβει στις αρχές του καλοκαιριού ως διάδοχος του Φαν Μπρόνκχορστ), με τον πρώην προπονητή της Ρέντινγκ να μετράει μόλις3 νίκες στις 11 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Eredivisie και να αφήνει την ομάδα του Ρότερνταμ στη 12η θέση του πίνακα.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ