ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Χάαλαντ: Δεν σταματά να σκοράρει

Dortmund's Erling Haaland celebrates scoring a goal against Werder Bremen during the German Bundesliga soccer match in Bremen, Germany, Saturday Feb. 22, 2020. (Peter Steffen/DPA via AP)
Dortmund's Erling Haaland celebrates scoring a goal against Werder Bremen during the German Bundesliga soccer match in Bremen, Germany, Saturday Feb. 22, 2020. (Peter Steffen/DPA via AP) AP

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποδεικνύεται πως είναι μια μηχανή των γκολ καθώς σκόραρε και κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, έφτασε τα 9 τέρματα σε έξι ματς στην Bundesliga και συνολικά τα δώδεκα γκολ μέσα στο 2020. (VIDEOS)

Ο ασταμάτητος ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε και το Σάββατο στο ματς της Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη Βέρντερ Βρέμης και έδειξε πως είναι μια μηχανή που... δεν σταματά να σκοράρει.

Ο 19χρονος επιθετικός στο 66' της αναμέτρησης με σουτ με το δεξί αυτή τη φορά έκανε το 2-0 για την ομάδα του και πέτυχε το ένατο γκολ του σε έξι ματς της Bundesliga στα οποία έχει αγωνιστεί, καθώς δεν έχει σκοράρει μόνο με τη Λεβερκούζεν.

Ο Χάαλαντ συνολικά με τη φανέλα της Ντόρμουντ έφτασε συνολικά τα 12 τέρματα μέσα στο 2020 αφού έχει πετύχει ένα ακόμη στο Κύπελλο και δύο στο Champions League.

Παράλληλα ο Νορβηγός επιθετικός έφτασε τα 40 γκολ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν τόσο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ όσο και με αυτή της Ζάλτσμπουργκ.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ