ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τεσσάρα Ευρώπης για τη Λεβερκούζεν κόντρα στην Άουγκσμπουργκ

Leverkusen's Lucas Alario, center, celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and 1.FC Nuremberg in Leverkusen, Germany, Saturday, April 20, 2019. (Guido Kirchner/dpa via AP)
Leverkusen's Lucas Alario, center, celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and 1.FC Nuremberg in Leverkusen, Germany, Saturday, April 20, 2019. (Guido Kirchner/dpa via AP) AP

Η Λεβερκούζεν συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικράτησε εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 4-1, και παραμένει στο κυνήγι της εξόδου στο Europa League. (VIDEO)

Η εντυπωσιακή παρουσία της Λεβερκούζεν στο δεύτερο γύρο συνεχίζεται με τις "ασπιρίνες" να κάνουν την προσπάθεια τους για να βγουν και τη νέα σεζόν στο Europa League.

Η Λεβερκούζεν επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της Άουγκσμπουργκ με την οποία αγωνίστηκε ως βασικός ο Κώστας Σταφυλλίδης.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 12' με κεφαλιά του Ντάνσο σε κόρνερ από τα δεξιά αλλά η Λεβερκούζεν απάντησε άμεσα καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Φόλαντ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν πέτυχε γκολ αρκετά νωρίς με τον Χάβερτς στο 49' να κάνει το 2-1 με ωραίο τσίμπημα της μπάλας ενώ ο Τα στο 60' με σουτ από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το 3-1 και ο Μπραντ στο 88' έγραψε το 4-1.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ