ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη Μπουντεσλίγκα η Αρμίνια Μπίλεφελντ

Στη Μπουντεσλίγκα η Αρμίνια Μπίλεφελντ

Στη Μπουντεσλίγκα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Αρμίνια Μπίλεφελντ μετά το 1-1 του Αμβούργου με την Όσναμπρικ. Ξανά στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2009, οπότε και είχε υποβιβαστεί.

Τη Δευτέρα (15/6) η Αρμίνια Μπίλεφελντ συνέτριψε 4-0 τη Ντιναμό Δρέσδης και είχε φτάσει μια... ανάσα από την εξασφάλισης ανόδου στη Μπουντεσλίγκα. Το πέτυχε και τυπικά την Τρίτη (16/6) μετά το 1-1 του Αμβούργου με την Όσναμπρικ. Το δεύτερο Αμβούργο έμεινε στο -7 ενώ έχει να δώσει ακόμα δύο παιχνίδια.

Τελευταία φορά που είχε παίξει στη Μπουντεσλίγκα η Αρμίνια ήταν το 2009, ενώ αυτός είναι ο 8ος προβιβασμός που πετυχαίνει στη μεγάλη κατηγορία. Ύστερα από 31 παιχνίδια η πρωτοπόρος της δεύτερης κατηγορίας έχει 16 νίκες, 13 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες, με απολογισμό 58 γκολ και 27 ασίστ.

Άνοδο στη μεγάλη κατηγορία δίνει και η δεύτερη θέση. Το Αμβούργο με αγώνα περισσότερο είναι στο +2 από την τρίτη Στουτγκάρδη (52) και την τέταρτη Χάιντενχαϊμ (52, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία). Η τρίτη θέση οδηγεί σε μπαράζ με τον 16ο της Μπουντεσλίγκα.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ