ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Μπάγερν, 5-4 τη Χάιντενχαϊμ!

Munich's Robert Lewandowski,left, celebrates his side's third goal during the German Soccer Cup match between FC Bayern Munich and 1. FC Heidenheim in Munich, Germany, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Munich's Robert Lewandowski,left, celebrates his side's third goal during the German Soccer Cup match between FC Bayern Munich and 1. FC Heidenheim in Munich, Germany, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν βρέθηκε να χάνει 1-2 από τη Χάιντενχαϊμ στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και τελικά επικράτησε με 5-4, χάρη σε γκολ του Λεβαντόβσκι στο 84'! Από το 13' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σούλε.

Ο προημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Χάιντενχαϊμ εξελίχθηκε σε... ροντέο. Οι Βαυαροί μπορεί να κατέκτησαν την πρόκριση για τους "4", αλλά για να τα καταφέρουν δυσκολεύτηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού το πέτυχαν με σκορ 5-4, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που συμμετέχει στη Μπουντεσλίγκα 2.

Η Μπάγερν προηγήθηκε στο 12' με τον Γκορέτσκα, αλλά στο 13' ο Σούλε άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, δεχόμενος απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Ο Νίκο Κόβατς θυσίασε για τον λόγο αυτόν τον Ριμπερί στο 24' και πέρασε στο ματς τον Μπόατενγκ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 26' με τον Γκλάτζελ και προηγήθηκαν με 1-2 στο 39' με τον Σνάτενερ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο τεχνικός της Μπάγερν έριξε στον αγώνα Λεβαντόβσκι και Κομάν. Στο 53' ο Μίλερ έκανε το 2-2, στο 56' ο Λεβαντόβσκι το 3-2 και στο 65' ο Νιαμπρί το 4-2. Ενώ όλα έδειχναν πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κατακτούσαν το υπέρ τους προβάδισμα, η Χάιντενχαϊμ κατόρθωσε να βρει άλλα δύο γκολ.

Στο 74' και στο 77' (πέναλτι) ο Γκλάτζελ ισοφάρισε σε 4-4, έχοντας πετύχει χατ τρικ. Η λύση για τη Μπάγερν δόθηκε στο 84' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόβσκι.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Ραφίνια (46' Κομάν), Χάμες Ροντρίγκες(46' Λεβαντόβσκι), Τιάγκο, Γκορέτσκα, Νιαμπρί, Μίλερ, Ριμπερί (24' Μπόατενγκ).

* Στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχει ήδη περάσει το Αμβούργο και η Λειψία. Η τέταρτη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ