ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ για τον αρχηγό της Στουτγκάρδης: ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή στις εξέδρες

Stuttgart's Christian Gentner celebrates after scoring his side's first goal during the German first division Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Hamburger SV at the Mercedes Benz Arena in Stuttgart, Germany, on Saturday, May 16, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader)
Stuttgart's Christian Gentner celebrates after scoring his side's first goal during the German first division Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Hamburger SV at the Mercedes Benz Arena in Stuttgart, Germany, on Saturday, May 16, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Στουτγκάρδη νίκησε την Χέρτα και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην Bundesliga όμως ουδείς είχε διάθεση να πανηγυρίσει στο φινάλε, με έναν θάνατο να συγκλονίζει τους Σουηβούς.

Ο Μάριο Γκόμεζ κατάφερε όχι απλά να δώσει τέλος στην αφλογιστία που τον καταδίωκε από τις αρχές του Οκτωβρίου αλλά και να σκοράρει δις απέναντι στην Χέρτα το απόγευμα του Σαββάτου, γεγονός που επέτρεψε στην Στουτγκάρδη να επικρατήσει με 2-1 και να είναι πλέον στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπό νορμάλ συνθήκες το αποτέλεσμα αυτό θα ήταν αρκετό για να φέρει τρομερούς πανηγυρισμούς στην "Mercedes Benz Arena", όμως η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν εντελώς διαφορετική: βουβή και πένθιμη.

Αιτία ο αδόκητος χαμός του Χέρμπερτ Γκέντνερ, πατέρα του αρχηγού της Στουτγκάρδης, Κρίστιαν, που ήταν στις εξέδρες για να καμαρώσει το γιο του (είχε την ασίστ στο νικητήριο γκολ), με τον άτυχο άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στο γήπεδο έχοντας υποστεί από καρδιακή προσβολή.

Αρχικά ο αρχηγός των Σουηβών έδινε συνεντεύξεις εντός αγωνιστικού χώρους στο φινάλε του αγώνα, μέχρι να πληροφορηθεί για την καρδιακή προσβολή και να τρέξει στα αποδυτήρια όπου εκεί ένας γιατρός προσπαθούσε να κρατήσει στη ζωή τον πατέρα του.

Δεν τα κατάφερε όμως και η Στουτγκάρδη βυθίστηκε στο πένθος, με την ομάδα του Γκέντνερ αλλά και αρκετές ακόμα από τη Bundesliga να εκφράζουν τη θλιψη και την οδύνη τους μέσα από ποσταρίσματα στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Twitter.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ