Οκτώ χιλιάδες οπαδοί της Δρέσδης ταξίδεψαν 900 χιλιόμετρα και τρέλαναν το Αμβούργο!

Οκτώ χιλιάδες φίλοι της Ντινάμο Δρέσδης έκαναν ταξίδι 900 χιλιομέτρων για το Αμβούργο την Δευτέρα (11/2), προκειμένου να δουν την ομάδα τους και δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα. (VIDEO)

Τι και ήταν μέρα καθημερινή και όχι Σαββατοκύριακο. Τι και αν έπρεπε να καλύψουν απόσταση 900 χιλιομέτρων. Οκτώ χιλιάδες οπαδοί της Ντινάμο Δρέσδης δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι ήταν Δευτέρα (11/2) και το ταξίδι για τη Βόρεια Γερμανία τεράστιο, πήγαν στο "Volksparkstadion" και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Η ομάδα τους έχασε 1-0 από το Αμβούργο, αλλα εκείνοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, τον σεβασμό και το χειροκρότημα όλων για την αφοσίωση, την τρέλα και την αγάπη τους!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

13 αποχαιρετιστήριες φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ