ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ντόρτμουντ: Μίλοτ Ρασίτσα για αντικαταστάτης του Σάντσο

Bremen's Milot Rashica celebrates with coach Florian Kohfeldt after scoring his team's first goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Werder Bremen, in Leverkusen, Germany, Saturday, Oct. 26, 2019. (Rolf Vennenbernd/dpa via AP)
Bremen's Milot Rashica celebrates with coach Florian Kohfeldt after scoring his team's first goal during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Werder Bremen, in Leverkusen, Germany, Saturday, Oct. 26, 2019. (Rolf Vennenbernd/dpa via AP) ROLF VENNENBERND/DPA VIA AP

Η Ντόρτμουντ προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζέιντον Σάντσο, με τον Μίλοτ Ρασίτσα να είναι μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν στον Λουσιάν Φαβρ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ Μίλοτ Ρασίτσα, της Βέρντερ Βρέμης, σε περίπτωση που ο Τζέιντον Σάντσο αποχωρήσει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τηνTelegraph.

Για τον 24χρονοΚοσοβάροwingerέχει ενδιαφερθεί και η Λειψία για να καλύψει το κενό του Τίμο Βέρνερ, όπως και οι Λίβερπουλ, Μίλαν, Γουλβς. Ο Ράσιτσα είναι δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται κατά κύριο λόγο σαν αριστερός εξτρέμ, αλλά και σαν κεντρικός επιθετικός.

Αν και οι διαφορές στο οικονομικό μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ είναι αρκετά μεγάλες για τον Σάντσο, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Βεστφαλών για την παραμονή του 20χρονουwinger.

Ο Ρασίτσα την φετινή σεζόν έπαιξε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 11 γκολ και 8 ασίστ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Βρέμης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ