ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λειψία: Ρασίτσα, ο διάδοχος του Βέρνερ

Bremen's midfielder Milot Rashica goes for a header during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bremen's midfielder Milot Rashica goes for a header during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, April 20, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Μιλότ Ρασίτσα είναι ο εκλεκτός της Λειψίας για να καλύψει το κενό που θα αφήσει με την αποχώρησή του ο Τίμο Βέρνερ.

Ο κύκλος του Τίμο Βέρνερ στη Λειψία κλείνει, με τον διεθνή επιθετικό να οδεύει προς την Premier League -ακούγεται έντονα η Λίβερπουλ. Ο γερμανικός σύλλογος δεν περιμένει όμως το καλοκαίρι για να βρει τον διάδοχό του, έχοντας ήδη καταλήξει στον παίκτη που θα κληθεί να μπει στα παπούτσια του.

Πρόκειται για τον Μιλότ Ρασίτσα της Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο 24χρονος παίκτης μετακόμισε πριν από μία διετία από τη Φίτεσε στους πράσινους, γρήγορα έκανε αισθητή την παρουσία του στην Bundesliga κι έτσι κέρδισε το "εισιτήριο" για τη Λειψία.

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία, η μεταγραφή του δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, δείγμα της ταχύτητας με την οποία θέλει ο γερμανικός σύλλογος να τελειώσει το θέμα. Τη φετινή σεζόν, ο Μιλότ Ρασίτσα είχε 10 γκολ και 5 ασίστ σε 24 συμμετοχές στην Bundesliga.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ