ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα γκέλα για Μπάγερν, η Ντόρτμουντ πάει με +4 στο ντέρμπι με τους Βαυαρούς!

Dortmund's Marco Reus, left, celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, Germany, Saturday, Nov.3, 2018. (Peter Steffen//dpa via AP)
Dortmund's Marco Reus, left, celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Borussia Dortmund in Wolfsburg, Germany, Saturday, Nov.3, 2018. (Peter Steffen//dpa via AP) PETER STEFFEN//DPA VIA AP

Η Μπάγερν ισοφαρίστηκε από την Φράιμπουργκ στο 89' στην "Allianz Arena" (1-1) και είδε την απόσταση από την κορυφή να αυξάνεται μετά το νικηφόρο πέρασμα της Ντόρτμουντ από το Βόλφσμπουργκ (VIDEOS).

Σοκ στο Μόναχο στο... παρά ένα! Η Μπάγερν κατάφερε να διασπάσει την αμυνα της Φράιμπουργκ στο 80' με τον Ναμπρί, όμως δεν ήταν γραπτό το 400ο ματς του Φρανκ Ριμπερί με τη φανέλα των Βαυαρών (πρώτος ξένος παίκτης που φτάνει τέτοιο αριθμό συμμετοχών) να συνοδευτεί με τη νίκη, καθώς στο 89' ήρθε η ισοφάριση.

"Δράστης" ο Χόλερ, ο οποίος όχι μόνο χάρισε έναν βαθμό στην ομάδα και στέρησε δύο από την ομάδα του Νίκο Κόβατς (λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της με την ΑΕΚ για το Champions League) αλλά υποχρέωσε τον Μάνουελ Νόιερ να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα για 8η φορά στα ισάριθμα τελευταία σουτ που έχουν γίνει εντός της εστίας του!

Αυτή τη γκέλα των πρωταθλητών Γερμανίας δεν την άφησε μάλιστα ανεκμετάλλευτη η Ντόρτμουντ, με τους Βεστφαλούς να βρίσκουν το πολυπόθητο γκολ με τον Ρόις στο 27' και να κρατούν το τρίποντο που τους έστειλε στο +4 έναντι της 2ης της βαθμολογίας Μπάγερν.

Bayern's James reacts after missing to score during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's James reacts after missing to score during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο στο "Σίνγκναλ Ιντούνα Παρκ" στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga και είναι εντυπωσιακό πως για πρώτη φορά μετά από την 30η αγωνιστική τη σεζόν 2011-12 που οι Βεστφαλοί θα είναι πάνω από τους Βαυαρούς στη βαθμολογία όταν θα παίξουν μεταξύ τους!

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς, η Σάλκε επικράτησε 3-1 εντός έδρας του Αννόβερο και η Χόφενχαϊμ θριάμβευσε με 4-1 στην έδρα της Λεβερκούζεν, ενώ Άουγκσμπουργκ και Νυρεμβέργη έμειναν στο 2-2, σε ένα ματς που ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον σκόραρε και έφτασε τα 6 γκολ στη φετινή Bundesliga με ισάριθμες τελικές προσπάθειες εντός εστίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 02/11

Στουτγάρδη - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 0-3 (11' Χάλερ, 32' Ρέμπιτς, 89' Μίλερ)

Σάββατο 03/11

Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ 1-1 ((80' Ναμπρί / 89' Χόλερ)

Σάλκε - Ανόβερο 3-1 ((57' πεν. Μπένταλεμπ, 71΄Εμπολό, 85΄Ουτ / 70' Βάινταντ)

Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ 1-4 (30' Μπελαραμπί / 19΄Νέλσον, 34΄, 73' Ζοέλιτον, 49' πεν. Γκρίφο)

Αουγκσμπουργκ - Νυρεμβέργη 2-2 (11' Φινμπόγκασον, 59' Σμιντ / 54' Φουχς, 88' Μουλ)

Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-1 (27' Ρόις)

Χέρτα - Λειψία 0-3 (7' 53' Βέρνερ, 75' Κούνια)

Κυριακή 04/11

Γκλάντμπαχ - Φορτούνα Ντίσελντορφ (16:30)

Μάιντς - Βέρντερ Βρέμης (19.00)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ BUNDESLIGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ