ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Επτά αγωνιστικές στον αρχηγό της Άιντραχτ για το γκρέμισμα του προπονητή

Επτά αγωνιστικές στον αρχηγό της Άιντραχτ για το γκρέμισμα του προπονητή

Ο αρχηγός της Άιντραχτ, Νταβίντ Αμπραάμ, δεν θα παίξει μέχρι το τέλος του έτους καθώς τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές από την γερμανική ομοσπονδία για το γεγονός ότι γκρέμισε τον προπονητή της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στράιχ, και προκάλεσε σύρραξη στα τελευταία λεπτά του ματς.

Η αναμέτρηση Φράιμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης σημαδεύτηκε από μία απίστευτη φάση στο τέλος των καθυστερήσεων, με παίκτη να γκρεμίζει αντίπαλο προπονητή και να ακολουθεί το... χάος

Ο αρχηγός της ομάδας από τη Φρανκφούρτη, Νταβίντ Αμπραάμ, έπεσε εσκεμμένα πάνω στον προπονητή της Φράιμπουργκ , Κρίστιαν Στράιχ. Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε με επτά αγωνιστικές τον 33χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό.

Ο Αμπραάμ θα επιστρέψει το 2020. Συγκεκριμένα η επανεμφάνισή του αναμένεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λειψία, στις 25 Ιανουαρίου στην Κόμερτσμπανκ Αρένα για την 19η αγωνιστική της Bundesliga. Θυμηθείτε τη θέση:

Το αποτέλεσμα της κίνησης του Αμπραάμ στον Στράιχ να τιναχτούν σαν ελατήρια από τον πάγκο όλοι σχεδόν οι αναπληρωματικοί της Φράμπουργκ και να αρχίσουν να σπρώχνουν τον παίκτη των αετών, με τον διαιτητή Μπριχτ να σταματάει το ματς για να επαναφέρει την τάξη και να μην γενικευτεί η σύρραξη.

Ο διαιτητής έδειξε δύο κόκκινες κάρτες, μία στον Άμπραχαμ που έπεσε πάνω στον τεχνικό της Φράιμπουργκ και μία στον παίκτη της γηπεδούχου ομάδας, Γκρίφο (ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 57') για τη συμπεριφορά του την ώρα της σύρραξης.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ