ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Τεσσάρα της Ντόρτμουντ στη Λεβερκούζεν

Dortmund's Marco Reus, right, celebrates with Dortmund's Jadon Sancho, center, and Dortmund's Paco Alcacer after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Marco Reus, right, celebrates with Dortmund's Jadon Sancho, center, and Dortmund's Paco Alcacer after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Ντόρτμουντ συνέτριψε με 4-0 τη Λεβερκούζεν χάρη στα γκολ των Αλκάθερ, Ρόις (2), Γκερέιρο κι επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες. Πρώτη νίκη για την Άουγκσμπουργκ, 2-1 την Άιντραχτ. Διπλό στο Βερολίνο επί της Ουνιόν για τη Βέρντερ, για την Γκλάντμπαχ στην Κολωνία. Νίκη με Γιούστε στο 88' η Μάιντς

Η Ντόρτμουντ απέδειξε ότι η ήττα στο Βερολίνο από την Ουνιόν ήταν μια κακή παρένθεση και την έκλεισε με τον καλύτερο και μάλιστα πιο εντυπωσιακό τρόπο. Υποδέχθηκε τη Λεβερκούζεν και τη συνέτριψε με 4-0.

Ο Πάκο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ για τους Βεστφαλούς στο 28ο λεπτό, ενώ ο Μάρκο Ρόις στο 50ό διεύρυνε το προβάδισμά τους. Ο Ραφαέλ Γκερέιρο στο 83ο έκανε το 3-0 και ο Ρόις με το δεύτερο δικό του γκολ στο 90ό λεπτό απλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ νίκης (4-0) απέναντι στις ασπιρίνες, στον πάγκο των οποίων έμεινε ο Έλληνας αμυντικός, Παναγιώτης Ρέτσος.

Η Άιντραχτ πήγε στο Άουγκσμπουργκ, αλλά έφυγε με άδεια τα χέρια από αυτό. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 ήδη από το ημίχρονο με τα γκολ των Ρίχτερ (35') και Νιντερλέχνερ (43'), ενώ οι αετοί μείωσαν στο 73ο λεπτό με τον Πορτογάλο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Γκονσάλο Πασιένσια. Δεν μπόρεσαν όμως κάτι περισσότερο, η Άουγκσμπουργκ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη.

Η Ουνιόν υποδέχθηκε τη Βέρντερ, αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει σε δεύτερη διαδοχική νίκη. Η ομάδα της Βρέμης έφυγε με το τρίποντο από το Βερολίνο. Ο Κλάασεν άνοιξε το σκορ μόλις πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, ο Άντερσον με εκτέλεσε πέναλτι στο 14ο ισοφάρισε. Ο Φούλκριγκ στο 55' σφράγισε την απόδραση της Βέρντερ.

Νίκη και για την Γκλάντμπαχ, η οποία με το γκολ του Πλεά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του ματς πέρασε με 1-0 από την Κολωνία.

Απίθανο ματς στο Μάιντς. Η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ με τον Κεζόν στο 40ό λεπτό, αλλά ο Γκρούγιτς ισοφάρισε στο 83ο για τη Χέρτα. Ο Σεντ Γιούστε, όμως, χάρισε τη νίκη στη Μάιντς στο 88'.









TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ