ΓΑΛΛΙΑ

Συμφωνία Μαρσέιγ - Ρόμα για Στρόοτμαν

Roma's Kevin Strootman reacts after scoring his side's second goal during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Spal, at the Olympic stadium in Rome, Friday, Dec. 1st, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Kevin Strootman reacts after scoring his side's second goal during an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Spal, at the Olympic stadium in Rome, Friday, Dec. 1st, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Σύμφωνα με τον "RMC Sport", η Μαρσέιγ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Κέβιν Στρόοτμαν, με τον Ολλανδό μέσο να περνάει τη Δευτέρα (27/08) από ιατρικές εξετάσεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Κέβιν Στρόοτμαν στη Μαρσέιγ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " RMC Sport", οι Μασσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ, ενώ άλλα 3.000.000 ευρώ θα δοθούν μέσω μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 28χρονος χαφ αναμένεται να περνάει τη Δευτέρα (27/08) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη γαλλική ομάδα και θα γίνει συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Στρόοτμαν ανήκε στους "τζιαλορόσι" από το καλοκαίρι του 2013, μετρώντας 13 γκολ και 20 ασίστ σε 131 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παρότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τα πολλά προβλήματα τραυματισμών έβαλαν "φρένο" και εμπόδια στην καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ