ΓΑΛΛΙΑ

Στα ραντάρ της Λιόν o Τσιμίκας

Στα ραντάρ της Λιόν o Τσιμίκας

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Λιόν να έχει στην λίστα της τον 23χρονο μπακ του Ολυμπιακού.

Στην λίστα της Λιόν και του αθλητικού διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Ζουνίνιο Μπερναμπουκάνο βρίσκονται ο Κώστας Τσιμίκας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " mercato365", ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του γαλλικού συλλόγου.

O 23χρονος μπακ έχει κάνει μεγάλη εντύπωση με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και έχει εντυπωσιάσει τον σκάουτερ της Λιόν που βρέθηκε στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου (2-3) για το Champions League.

Mάλιστα, o Ζουνίνιο τον έχει ξεχωρίσει και σύμφωνα με το δημοσίευμα εμφανίζεται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μάρσαλ που διανύει το 30ό έτος της ηλικίας του και δεν υπολογίζεται από τον νεοφερμένο Ρούντι Γκαρσία, ενώ και ο Γιουσούφ Κονέ δεν εμπνέει ασφάλεια.

Πάντως, ενδιαφέρον και πολύ καλή άποψη υπάρχει και για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, κάτι που δείχνει την δουλειά που γίνεται στους "ερυθρόλευκους" και την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ