ΓΑΛΛΙΑ

Ο Σισέ, ο γιος του και το Μπατακλάν

Ο Σισέ, ο γιος του και το Μπατακλάν

Ο Σισέ μίλησε για το φόβο που ένιωσε για το γιο του, το βράδυ της επίθεσης των τζιχαντιστών στο Παρίσι, αλλά και για το αν ο φόβος των τρομοκρατών θα μεταβάλλει τον τρόπο ζωής του.

Τη δική του αγωνία βίωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ το βράδυ της Παρασκευής (13/11), με την εκδήλωση της επίθεσης των τζιχαντιστών στο θέατρο Μπατακλάν. Ο Γάλλος σταρ με τη σύζυγο του ήταν στο Σταντ ντε Φρανς, στο φιλικό της Γαλλίας με τη Γερμανία, όμως στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Μπατακλάν, είχαν μείνει ο γιος του και η νταντά του.

Ο Σισέ διηγήθηκε στην εφημερίδα JDD όσα του συνέβησαν και πως κατάφερε να προσεγγίσει την οικεία του μετά από αρκετές ώρες. Αξιοσημείωτο είναι πως τόνισε ότι δεν τον φόβισαν οι πυροβολισμοί, αφού έχει εμπειρίες από την Ελλάδα και την πόλη της Μπαστιά στην Κορσική.

"Άκουσα τους πυροβολισμούς, αλλά για μένα δεν ήταν κάτι το ξεχωριστού. Κάτι τέτοια συνέβαιναν στην Κορσική, ακόμα και στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκα για δύο σεζόν. Φοβήθηκα, όμως, για τον γιο μου, ο οποίος είναι 7 μηνών. Κατάφερα να επικοινωνήσω με τη νταντά του, η οποία μου περιέγραψε αυτό που έβλεπε στους δρόμους: ανθρώπους να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις και μερικοί πυροβολήθηκαν.

Η περιοχή είχε σφραγιστεί και δεν μπορούσαμε να την προσεγγίσουμε. Οπότε νοικιάσαμε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και διανυκτερεύσαμε. Καταφέραμε την επόμενη μέρα να πάμε στο σπίτι μας και αμέσως έσπευσα στο γιο μου" ανέφερε ο Σισέ για το μοιραίο βράδυ.

Ακόμα, εξέφρασε την πρόθεση να μείνει στο κέντρο του Παρισίου, παρά το τραγικό περιστατικό: "Δεν έχουμε την πρόθεση να αφήσουμε το σπίτι μας. Σαφώς, φοβόμαστε, αλλά κανένας δεν θα μας αλλάξει τον τρόπο που ζούμε ή που σκεφτόμαστε".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ