ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ: Ο Μπαλοτέλι γίνεται συμπαίκτης του Μήτρογλου

Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli gestures during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Μόνον οι ανακοινώσεις μένουν για τη μετακίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Νις στη Μαρσέιγ. Έτσι, ο 28χρονος Ιταλός γίνεται συμπαίκτης του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση των "Phocéens".

Στο πρόσωπο του Μάριο Μπαλοτέλι βρήκε η Μαρσέιγ την ενίσχυση που έψαχνε στην επιθετική της γραμμή. Η ομάδα της Μασσαλίας συμφώνησε με τον Ιταλό και μένουν μόνον οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του.

Ίσως να γίνουν κι αυτές εντός της Τρίτης (22/1). Ο "Super Mario" έλυσε το συμβόλαιο με τη Νις, τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι πρότινος, και μετακομίζει στους "Phocéens". Έτσι, ο Έλληνας διεθνής φορ, Κώστας Μήτρογλου, αποκτά νέο συμπαίκτη και... ανταγωνιστή στην επίθεση της γαλλικής ομάδας.

Η Μαρσέιγ θα είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του 28χρονου Ιταλού μετά τις Λουμετζάνε, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ και Νις. Με την ομάδα της Νίκαιας αγωνίστηκε δέκα φορές στη Ligue 1 (οι εννιά εξ αυτών στο αρχικό σχήμα). Το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα έχει εξάμηνη διάρκεια.

Η Μαρσέιγ έχει συγκεντρώσει μετά από 21 αγωνιστικές 31 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ