ΓΑΛΛΙΑ

Μαρκίνιος: "Ελπίζω η Παρί να αποκτήσει τον Εμ'Μπαπέ"

Μαρκίνιος: "Ελπίζω η Παρί να αποκτήσει τον Εμ'Μπαπέ"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρκίνιος για τον ποδοσφαιριστή της Μονακό, Κιλιάν Εμ'Μπαπέ. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι θα τον ήθελε στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Την άποψή του για τον Κιλιάν Εμ'Μπαπέ εξέφρασε ο Μαρκίνιος, με αφορμή την εξαιρετική σεζόν που διανύει στη Μονακό, αλλά και την πρόσφατη κλήση του στην εθνική Γαλλίας για το ματς με το Λουξεμβούργο (25/3, 21:45).

Άξιο αναφοράς είναι ότι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε 32 ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετρά 19 γκολ και 11 ασίστ στους συμπαίκτες του. Αποτέλεσμα όλων αυτών των επιτευγμάτων είναι να απασχολεί μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, παρά το νεαρό της ηλικίας του (σ.σ. 18 ετών).

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν-Ζερμέν υποστήριξε ότι είναι εξαιρετικός επιθετικός και θα τον ήθελε στους πρωταθλητές της Ligue 1, ενώ τον χαρακτήρισε απαραίτητο για τη Μονακό, αλλά και την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

"Πηγαίνει πολύ καλά στη Μονακό κι ελπίζω η διοίκηση της Παρί να κάνει κίνηση, ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Στην ηλικία του δεν είναι εύκολο να έχεις διαδοχικές παραστάσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ ανταγωνιστικό".

Ακόμα, σχολίασε την κλήση του 18χρονου στην εθνική Γαλλίας: "Θα είναι στην αποστολή της Γαλλίας, επειδή είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σκοράρει αρκετά γκολ και είναι πολύτιμος τόσο για τη Μονακό, όσο και για την εθνική ομάδα.

Θα έχει καλό μέλλον κι ελπίζω ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, επειδή υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να μάθει".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ