ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν πριν το Βαλενσιέν - Λανς

Επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν πριν το Βαλενσιέν - Λανς

Οπαδοί της Βαλενσιέν και της Λανς συνεπλάκησαν πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων το απόγευμα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές φορές σε καταστήματα. (VIDEO)

Το βράδυ του Σαββάτου διεξήχθη το ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Γαλλίας ανάμεσα στη Βαλενσιέν και τη Λανς. Η πρώτη παραπαίει ούσα στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Λανς είναι στην 4η και παλεύει για την άνοδο της.

Έτσι, οι οπαδοί των δεύτερων ταξίδεψαν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και συναντήθηκαν στους δρόμους του Βαλενσιέν με τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Το τι συνέβη εκεί δεν περιγράφεται. Πολλά καταστήματα καταστράφηκαν, είχαμε συγκρούσεις σώμα με σώμα και το τι συνέβη δύσκολα συνδυάζεται με αγώνα ποδοσφαίρου. Κι αν νομίζει κανείς ότι τα πνεύματα ηρέμησαν εντός του γηπέδου είναι γελασμένος.

Η Λανς ηττήθηκε με 4-2 από την Βαλενσιέν και οι οπαδοί της πρώτης ξέσπασαν στα καθίσματα του "Stade du Hainaut". Η εξέδρα που φιλοξένησε θυμίζει κρανίου τόπο αφού ελάχιστα καθίσματα παρέμειναν στη θέση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ