EUROPA LEAGUE

Ζήτησε λιγότερα εισιτήρια για Φάληρο η Μπέτις

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπέτις ζήτησε λιγότερα εισιτήρια από αυτά που δικαιούται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/9) και έτσι αναμένεται να διατεθούν περισσότερα στους φίλους των γηπεδούχων.

Η Μπέτις αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα πάρει 1.600 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό της ερχόμενης Πέμπτης (20/9, 22:00) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, εντούτοις η ισπανική ομάδα ζήτησε αρκετά λιγότερα για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν ότι 400 εισιτήρια είναι αρκετά για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Χθες (12/9) ήρθαν εκπρόσωποί της Μπέτις στην Αθήνα για τα διαδικαστικά

Αυτό σημαίνει ότι θα περισσέψουν περισσότερα εισιτήρια για να δοθούν στους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να βρεθούν μαζικά δίπλα στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ