EUROPA LEAGUE

Βασιλεία - Άιντραχτ 1-0: Πήραν στο τέλος και τη νίκη οι Ελβετοί

FC Basel team players celebrate their victory after a Europa League round of 16, 1st leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Basel in Frankfurt, Germany, Thursday, March 12, 2020. The match is being played in an empty stadium because of the coronavirus outbreak. (AP Photo/Michael Probst)
FC Basel team players celebrate their victory after a Europa League round of 16, 1st leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Basel in Frankfurt, Germany, Thursday, March 12, 2020. The match is being played in an empty stadium because of the coronavirus outbreak. (AP Photo/Michael Probst) AP

Η Βασιλεία που βρισκόταν με το ένα πόδι στο Final-8 επικράτησε και στην Ελβετία της Άιντραχτ με 1-0 με γκολ του Φράι και θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ στα προημιτελικά της Γερμανίας.

Η Βασιλεία με τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι επί της Άιντραχτ στη Γερμανία με 3-0 ήταν με το ένα πόδι στο Final-8 της Γερμανίας. Το βράδυ της Πέμπτης με δεύτερη νίκη επί των Γερμανών με γκολ του Φράι στο 88' πήρε και τη δεύτερη νίκη και πλέον θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Σαχτάρ.

Οι φιλοξενούμενοι αν και γνώριζαν τις δυσκολίες όχι της αναμέτρησης αλλά της πρόκρισης πάλεψαν μέχρι το 60' είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν τα κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε την ευκαιρία να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το ματς.

Βέβαια και οι παίκτες της Βασιλείας από την πλευρά τους είχαν σωρεία χαμένων ευκαιρών και βρήκαν μπροστά τους έναν εκπληκτικό Τραπ που ότι πήγε προς τα μέσα το έβγαζε.

Τελικά ο Φράι με ένα πανέμορφο γκολ στο 88' κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να δώσει εκτός από την πρόκριση και τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Μάρσελ Κόλερ):Νίκολιτς, Βίντμερ, Κόμερτ, Αλντερέτε, Πετρέτα, Τζάκα,Φράι, Στόκερ, Κάμπο, Πουλούλου, Αρτούρ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ (Χίτερ):Τραπ, Ντα Κόστα, Αμπραάμ, Χίντερεγκερ, Εντικά, Κερ, Ρέντε, Κόστιτς, Σίλβα, Ντοστ, Καμάντα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ