EUROPA LEAGUE

Τσέλσι: Η απονομή και οι πανηγυρισμοί των μπλε

Chelsea players celebrate with the trophy after their 4-1 win in the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Chelsea players celebrate with the trophy after their 4-1 win in the Europa League Final soccer match between Chelsea and Arsenal at the Olympic stadium in Baku, Azerbaijan, Wednesday, May 29, 2019. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Δείτε σε video την απονομή του Europa League στην Τσέλσι και τους πανηγυρισμούς του Σάρι και των παικτών του με τους φίλους των μπλε. (VIDEOS)

Η Τσέλσι σημείωσε τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 4-1 της Άρσεναλ στον τελικό του Europa League και κατέκτησε το τρόπαιο στο Μπακού. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήρθα η στιγμή της δικαίωσης για τους μπλε.

Οι αρχηγοί, Αθπιλικουέτα και Κέιχιλ, ανέλαβαν τη δύσκολη δουλειά. Να σηκώσουν το τρόπαιο βάρους 15 κιλών στον ουρανό του Μπακού και το έκαναν με μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά, οι πανηγυρισμοί των μπλε δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια πήραν το τρόπαιο και πήγαν στο πεταλο όπου βρίσκονταν οι περίπου 6.000 φίλοι της ομάδας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για τα απαραίτητα "όλε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ