EUROPA LEAGUE

Τα δάκρυα του Τσεχ μετά την ήττα της Άρσεναλ!

Τα δάκρυα του Τσεχ μετά την ήττα της Άρσεναλ!

Ο Πετρ Τσεχ είδε την Άρσεναλ να γνωρίζει τη συντριβή με 4-1 από την πρώην ομάδα του, Τσέλσι, στο τελευταίο ματς της καριέρας του και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του (VIDEO).

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο παίκτης που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα φλας από τους 22 που ξεκίνησαν στον τελικό του Europa League ήταν ο Πετρ Τσεχ, καθώς υπερασπιζόταν την εστία της Άρσεναλ στο τελευταίο ματς της καριέρας του απέναντι στην Τσέλσι με την οποία είχε ζήσει απίστευτες στιγμές (μεταξύ των οποίων την κατάκτηση του Champions League και του Europa League) από το 2004 μέχρι το 2015.

Επιπλέον, ο 37χρονος Τσέχος τερματοφύλακας ήθελε όσο τίποτα άλλο να κλείσει με έναν ακόμα τίτλο τη μεγάλη καριέρα του πριν κρεμάσει τα γάντια του και ενώ η επόμενη ημέρα θα τον έβρισκε σύμφωνα με πληροφορίες σε νέο πόστο, αυτό του αθλητικού διεθυντή στην πρώην ομάδα του!

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Τσεχ έστρεψε πάνω του ολα τα φλας και μετά το φινάλε του αγώνα, καθώς ο τελικός είχε "στραβώσει" για την Άρσεναλ και το όνειρο του τροπαίου και της εξόδου στο Champions League μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ο έμπειρος κίπερ ήταν απαρηγόρητος για το 1-4 και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με τις τηλεοπτικές κάμερες να τον ακολουθούν και να καταγράφουν μία μεγάλη στιγμή στην ιστορία των τελικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ