EUROPA LEAGUE

Σεβίλλη: Αποπειράθηκαν να ληστέψουν το σπίτι του Σούσο μετά τον τελικό

Inter Milan's Victor Moses, left, fights for the ball with Sevilla's Suso during the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Friedemann Vogel/Pool via AP)
Inter Milan's Victor Moses, left, fights for the ball with Sevilla's Suso during the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Friedemann Vogel/Pool via AP) AP

Την ώρα που ο Σούσο πανηγύριζε την κατάκτηση του τροπαίου του Europa League, ληστές προσπάθησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του, στο οποίο βρίσκονταν η γυναίκα και τα παιδιά του.

Η Σεβίλλη αντιμετώπισε την Ίντερ στον τελικό του Europa League, με την ομάδα του Λοπετέγκι να κατακτά την 6η της κούπα επικρατώντας 3-2 των νερατζούρι.

Την ώρα που ο Σούσο πανηγύριζε την σπουδαία επιτυχία, ληστές προσπάθησαν να αρπάξουν την ευκαιρία και αποπειράθηκαν να εισβάλλουν μέσα στο σπίτι του μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Marca, οι δύο ληστές προσπάθησαν να μπουν μέσα στο σπίτι, αλλά η γρήγορη αντίδραση της Αλίσια, της συζύγου του παίκτη της Σεβίλλης, τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Η Αλίσια βρισκόταν μόνη στο σπίτι με τα δύο της παιδιά. Ενώ έβλεπε την αναμέτρηση άκουσε θορύβους. Τότε, άνοιξε τα φώτα του κήπου, με αποτέλεσμα να τρομάξει τους κλέφτες, οι οποίοι νόμιζαν ότι δεν θα βρισκόταν κανείς στο σπίτι.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ