ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι οπαδοί της Σέλτικ έκαναν... γήπεδο το αεροπλάνο της Ryanair!

Οι οπαδοί της Σέλτικ έκαναν... γήπεδο το αεροπλάνο της Ryanair!

Η Σέλτικ δεν άντεξε εκτός γηπέδου χάνοντας 2-0 στην Γερμανία από την Λειψία, ωστόσο οι πιστοί οπαδοί της έκλεψαν για πολλοστή φορά τις εντυπώσεις με την τρέλα και το πάθος τους για τους "κέλτες" (VIDEO)!

Η Σκωτία δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι διαθέτει ποδοσφαιρικά μεγαθήρια που να προκαλούν φόβο και τρόμο σε όλους τους αντιπάλους τους στην Ευρώπη, όμως αν υπάρχει ένα στοιχείο που τους βγάζουν το καπέλο οι περισσότεροι είναι το φανατικό κοινό τους.

Τόσο η Σέλτικ όσο και η Ρέιντζερς έχουν φοβερή υποστήριξη από το κοινό τους είτε αγωνίζονται στην Γλασκώβη είτε έξω από αυτήν και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς στα ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια τους όπου τους ακολουθούν οι οπαδοί κατά χιλιάδες.

Καλή ώρα το ματς με την Λειψία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς να γνωρίζουν οδυνηρή εκτός έδρας ήττα με 2-0 (τους άφησε στην 3η θέση στον όμιλο) αλλά να μην έχουν το παραμικρό παράπονο από τη συμπεριφορά του κόσμου τους.

Τους ακολούθησαν και στην Γερμανία και τους υποστήριξαν μέχρι τέλους, δείχνοντας μάλιστα τις άγριες διαθέσεις τους από νωρίς. Όπως για παράδειγμα σε μία από τις πτήσεις της Ryanair για Γερμανία, με ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media να δείχνει Σκωτσέζους οπαδούς σε κατάσταση παραληρήματος, φωνάζοντας και τραγουδώντας για τους "κέλτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ