EUROPA LEAGUE

Μαρτίνς: "Δεν διαβάσαμε κάποια πράγματα καλά"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υποστήριξε ότι η εικόνα των "ερυθρολεύκων" στην ισοπαλία με την Μπέτις δεν αντικατοπτρίζει τη συνήθη ποιότητά τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε τη δυσφορία του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ισόπαλο δίχως γκολ (0-0) με την Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

- Κρατήσατε το 0-0, παίξατε και με δέκα παίκτες και κάνατε τις πιο κλασικές ευκαιρίες παρότι η Μπέτις ήταν καλύτερη.

"Γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε κόντρα σε επικίνδυνο αντίπαλο, μία μεγάλη ομάδα που ακολουθεί κατά γράμμα τη στρατηγική της και την εφαρμόζει με επιτυχία. Η Μπέτις ήταν πολύ καλή στην κατοχή, στο να κυκλοφορεί την μπάλα και να έχει τον έλεγχο. Απέναντι σε μία ομάδα που είναι δυνατή και μπορεί να δημιουργεί προβλήματα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της Primera, εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες, ενώ εκείνοι δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα παρά την κυκλοφορία που είχαν. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν ισορροπημένο. Εμείς δεν δείξαμε την ποιότητα που συνήθως δείχνουμε. Είχαμε περισσότερα πράγματα να κάνουμε. Πιστεύω ότι η Μπέτις πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχει την ποιότητα να το κάνει και εμείς φεύγουμε με μία περίεργη αίσθηση γιατί θα μπορούσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι".

- Τι σημαίνει στην οικονομία του ομίλου το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και η δύσκολη νίκη της Μίλαν στην Ντουντελάνζ;

"Ποτέ δεν είπα ότι θα είναι εύκολο οποιοδήποτε ματς, ούτε αυτό του Λουξεμβούργου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σπορ που το αγαπάει ο κόσμος, γιατί κερδίζει ο καλύτερος, αλλά και ο πιο αδύναμος. Η ποιότητά μας πρέπει να είναι ανώτερη από αυτό που δείξαμε σήμερα αν θέλουμε να προκριθούμε. Εχουμε παιδιά που έχουν μικρή εμπειρία στην Ευρώπη όπως ο Τσιμίκας ή ο Καμαρά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είδαμε ότι η Ντουντελάνζ δυσκόλεψε την Μίλαν. Είδαμε και την Λιόν μέσα στη Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ο καθένας μπορεί να πετύχει το οτιδήποτε".

- Είπατε ότι θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη ποιότητα στα επόμενα ματς. Τι έφταιξε και δεν παρουσίασε ο Ολυμπιακός το πρόσωπο που θα θέλατε;

"Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από παιχνίδι σε παιχνίδι και οι συνθήκες αλλάζουν από ματς σε ματς. Εμείς δεν διαβάσαμε κάποια πράγματα καλά. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιες λεπτομέρειες. Ήταν διαφορετικό αυτό που περίμεναν να δουν ορισμένοι παίκτες από αυτό που είδαν. Όταν παίζεις με μία ομάδα που προσπαθεί να σε κλείσει, εμείς δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον Μπουχαλάκη για να τον προστατεύσουμε μη τυχόν και ερχόταν αποβολή. Εμείς προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά όταν παίζεις κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο που σε έχει διαβάσει καλά και σε δυσκολεύει να τον διαβάσεις εσύ, ανεξάρτητα από την ποιότητα που έχεις μπορεί να υπάρξουν προβλήματα".

- Λειτούργησε πολύ καλά ο Ολυμπιακός με το 4-3-3 και με τον Φορτούνη να παίζει εσωτερικός χαφ. Είναι κάτι που θα το ξαναδούμε;

"Είναι πιθανό να το ξαναδούμε, ανάλογα με τις ανάγκες. Εμείς θέλουμε τον Ολυμπιακό πιο επιθετικό. Είναι κάτι πάντως που αυτό το σύστημα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχει τεράστιες αλλαγές ως προς τη φιλοσοφία μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελαμπντελαουί: "Καλός ο βαθμός με την Μπέτις"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Μόνο ο Ολυμπιακός έδωσε βαθμούς, στην 14η θέση παραμένει η Ελλάδα
Το "Καραϊσκάκης" έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός - Μπέτις 0-0: άντεξε και με δέκα
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ