ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Μπέτις στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, και το Sport24.gr "ακτινογραφεί" την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μπέτις στο Φάληρο. Οι Ερυθρόλευκοι έμειναν στο 0-0 με τους Βερδιμπλάνκος στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το Sport24.gr "ακτινογραφεί" την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Ο Ανδρέας ήταν από τους διακριθέντες. Μόνο και μόνο το ότι κράτησε στο 61' τον Ολυμπιακό στο “μηδέν” του πιστώνεται, όπως φυσικά και η γενικότερη αύρα που έβγαζε με την παρουσία του.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Ξεπέρασε την ίωση και μπήκε στην ενδεκάδα. Έτρεξε πολύ, βοήθησε όσο μπορούσε αμυντικά και έως έναν βαθμό τα κατάφερε. Ειδικά το “κόψιμο” στο 56' στο τετ α τετ του Τέγιο ήταν όλα τα λεφτά.

ΜΕΡΙΑ: Σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Πολλά λάθη, τα περισσότερα εξ αυτών έξω από την περιοχή και η Μπέτις από κάποιο σημείο και μετά λες και τον είχε βάλει “σημάδι”, καθώς εκεί διαπίστωνε ότι υπήρχε η... μαύρη τρύπα στην ερυθρόλευκη άμυνα.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Τα... σκούπισε όλα! Αν εξαιρεθεί το λάθος του στο 61' που λίγο έλειψε να κοστίσει στον Ολυμπιακό, για τα υπόλοιπα 94 λεπτά ήταν ίσως και ο κορυφαίος της ομάδας του.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Κατέθεσε την ψυχή του και η αποβολή στο 73' σε καμία περίπτωση δεν του “μουντζουρώνει” την εμφάνιση. Επιθετικά δεν ήταν τόσο ενεργητικός, ωστόσο, αμυντικά το πάλεψε πολύ και θα έχει να λέει δικαιολογημένα ότι σταμάτησε με τάκλιν αυτοθυσίας τον Μορόν στο τετ α τετ στο 14'.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Ισπανών και ειδικά μετά την κίτρινη στο 21' έδινε μία εντύπωση ότι αργά ή γρήγορα θα δεχόταν και τη δεύτερη. Ορθώς τον αντικατέστησε όσο γρήγορα μπορούσε ο Μαρτίνς.

ΚΑΜΑΡΑ: Σε ακόμη ένα ματς έβγαλε τα συκώτια του και τα πνευμόνια του! Σίγουρα έδειξε από κάποιο σημείο και μετά επηρεασμένος από τα συνεχόμενα ματς, ωστόσο, μέχρι το τέλος κυνήγησε κάθε φάση. Θα μπορούσε να βάλει και μία γκολάρα στο 72', αλλά ας όψεται ο γκολκίπερ της Μπέτις.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Ήταν από τους πιο ορεξάτους στο πρώτο ημίχρονο, αν και στο τελευταίο μέρος του πρώτου 45λέπτου εξαφανίστηκε επειδή πέρασε αριστερά (είχε ξεκινήσει δεξιά). Είχε την τεράστια φάση του 51', αλλά αυτό που κρατάει ο Μαρτίνς είναι ότι για ακόμη μία φορά ο Φέτφα φώναξε “παρών”.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τον μελέτησε καλά ο Κίκε Σετιέν και του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Πήρε κάποιες φάσεις πάνω του, αλλά δεν τις τελείωσε όπως θα ήθελε. Σίγουρα θα είναι από τις εμφανίσεις που δεν θα θέλει να θυμάται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν αρνητικός.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 41' και να “γράψει” μία ασίστ στη φάση του 51' με τον Φετφατζίδη. Κι όλα αυτά, ενώ δεν “τρέλανε” με την απόδοσή του, αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.

ΧΑΣΑΝ: Περισσότερο ανασταλτικά βοήθησε ο Χασάν, ο οποίος έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα. Του χρεώνεται όμως το ότι στο 41' θα μπορούσε να βάλει το πιο εύκολο γκολ της ζωής του και δεν το έκανε.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΑΤΧΟ: Αντικατέστησε τον Μπουχαλάκη και κατάφερε να σουλουπώσει κάπως τη μεσαία γραμμή. Το ξέρουμε ότι δεν είναι και ο πιο ταχύς χαφ του Ολυμπιακού, αλλά έπαιξε αρκετά με το μυαλό και σίγουρα η είσοδός του ηρέμησε εώς έναν βαθμό την κατάσταση στα χαφ που λίγο έλειψε να... ξεφύγει.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Μπήκε άρον-άρον για να καλύψει τον Τσιμίκα που αποβλήθηκε και στο διάστημα που αγωνίστηκε τα έδωσε όλα για να μην φάει φάσεις από την πλευρά του. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκε όσο αγωνίστηκε.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν φάνηκε πολύ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Προς το τέλος αναγκαστικά γύρισε πίσω για να βοηθήσει αμυντικά, όταν η Μπέτις είχε “κατασκηνώσει” έξω από την ερυθρόλευκη περιοχή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ