ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίκε Σετιέν: "Περιμένω τον καλύτερο Ολυμπιακό, είναι η τελευταία του ευκαιρία για πρόκριση"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, υποστήριξε ότι περιμένει στη Σεβίλλη (29/11, 19:55) την καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού, καθώς είναι "η τελευταία του ευκαιρία για πρόκριση" στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπέτις στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο τεχνικός των "βερδιμπλάνκος", Κίκε Σετιέν, αρνήθηκε να προσδώσει το χαρακτήρα τελικού στο ματς (29/11, 19:55) και ξεκαθάρισε ότι περιμένει στην Ανδαλουσία την καλύτερη εκδοχή των "ερυθρολεύκων".

"Δεν είναι τελικός, γιατί έχουμε ένα ακόμη ματς με την Ντουντελάνζ. Αλλά, ναι, είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε. Αυτό θα μας επιτρέψει να παίξουμε με περισσότερη ηρεμία στην τελευταία (έκτη) αγωνιστική και χωρίς να εξαρτώμαστε από κάποιον άλλον. Θέλουμε την πρώτη θέση", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι η τελευταία τους ευκαιρία να προκριθούν. Περιμένω τον καλύτερο Ολυμπιακό, στον Πειραιά μας δυσκόλεψε σε μερικούς τομείς. Έχει επτά ματς αήττητος, ενώ αρκετοί παίκτες του είναι σε καλή κατάσταση. Στην Ελλάδα και το μεταξύ μας ματς, ήμασταν καλύτεροι. Δεν ξέρω εάν στη Σεβίλλη θα είναι πιο συντηρητικοί, ήταν θα αμυνθούν όπως έκαναν και στην έδρα τους".

Για τους δύο μήνες χωρίς νίκη στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν": "Πιστεύω στα παιδιά, θα βοηθήσει ο κόσμος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις".

Για τον Λο Τσέλσο: "Δεν θα ανακαλύψουμε τώρα ότι πρόκειται μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι νέος, έχει περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε τρομερά ικανοποιημένοι μαζί του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ