EUROPA LEAGUE

Κίκε Σετιέν: "Φεύγουμε πικραμένοι, μπορούσαμε τη νίκη"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κίκε Σετιέν, Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, δήλωσε ότι η ομάδα του φεύγει πικραμένη από το "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό. "Παίξαμε πολύ καλά, καλύτερα από τον Ολυμπιακό" ανέφερε ο Ισπανός.

Μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Παίξαμε πολύ καλά. Κυριαρχήσαμε σε όλους τους χώρους, είχαμε συντριπτική κατοχή, είχαμε κάποιες φάσεις, είχαμε σουτ, αλλά φυσικά μας δημιούργησε και ο Ολυμπιακός κινδύνους.

Φεύγουμε όμως με μία πίκρα, γιατί πραγματικά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εχουμε αυτή τη στιγμή ένα πρόβλημα στην τελική φάση. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθει το γκολ και όταν έρθει, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε βαθμούς".

-Είχατε 80% κατοχή, πολύ καλές ευκαιρίες, μία καλή ευκαιρία με τον Λεόν. Η ισοπαλία θα έπρεπε να ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά φεύγετε πικραμένοι.

"Ναι, δεν ελέγχουμε πάντα όλες τις διαστάσεις ενός παιχνιδιού. Οπως με την Βαλένθια, έτσι και εδώ με τον Ολυμπιακό που είναι 19 φορές πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, παίξαμε, κυριαρχήσαμε, αλλά μας έλειψε η ακρίβεια στην τελική φάση. Τι να κάνουμε; Υπάρχει και το άγχος. Αυτό φάνηκε στη φάση του Λεόν όπου από το άγχος του δεν πάσαρε. Περιορίσαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο μέσα στο γήπεδό του και νιώθουμε περήφανοι για αυτό που δείξαμε ως Μπέτις".

-Υπάρχουν πολλά θετικά από το ματς; Είδαμε ένα “βαθύ” πάγκο και μία ομάδα που τα δίνει όλα.

"Εχουμε μία δυνατή ομάδα, πλούσιο ρόστερ, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και είναι μεγάλη η ευτυχία για έναν προπονητή να γνωρίζει ότι έχει αυτούς τους παίκτες που τα δίνουν όλα. Με αυτόν τον πάγκο και το ρόστερ, μπορούμε να είμαστε όπως πρέπει και στις τρεις διοργανώσεις".

-Πήρατε πάντως τον βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. Είστε φαβορί για την πρόκριση;

"Παίξαμε πολύ καλά, καλύτερα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αλλάζω τη γνώμη μου. Η πρόκριση παραμένει δύσκολος στόχος. Είδαμε ότι η Μίλαν δύσκολα κέρδισε στο Λουξεμβούργο. Και ο Ολυμπιακός, και εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και αυτό δείχνει ότι όλα τα ματς θα είναι δύσκολα. Κρατάμε τον βαθμό, είναι θετικός και παρότι πολλοί παίκτες και εγώ ξεκινήσαμε τη διοργάνωση χωρίς ευρωπαϊκή πείρα, αν συνεχίσουμε όπως σήμερα, θα πετύχουμε κάτι καλό. Ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, μίας τόσο μεγάλης ομάδας, ήρθε και μου είπε “συγχαρητήρια για τη μεγάλη ομάδα που έχεις".

-Στο σύνολο των μεγάλων φάσεων ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες ευκαιρίες. Υπό αυτή την έννοια μήπως δεν ήταν τόσο άδικο το 0-0;

"Πιθανότατα αν το αξιολογήσουμε όπως εσείς, μπορεί οι πιο επικίνδυνες φάσεις να γέρνουν προς τον Ολυμπιακό υπό την έννοια ο τερματοφύλακάς μας αναγκάστηκε να κάνει δύο σπουδαίες επεμβάσεις. Θεωρώ ότι συνολικά είχαμε την πρωτοβουλία και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Μπορεί ο δικός τους τερματοφύλακας να μην χρειάστηκε να επέμβει όπως ο δικός μας, αλλά σε διάφορες φάσεις μάς έλειψε καλύτερη πάσα ή ακρίβεια για να σκοράρουμε. Το ποδόσφαιρο είναι πολλά πράγματα, κάτι πολύ σύνθετο. Εγώ κρατάω την εικόνα, αλλά αν το πάρουμε με την στενή έννοια, μπορούμε να το πούμε κι έτσι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ