EURO 2016

Σπαρβ: "Αγχωτικό ότι η Ελλάδα έχει νέο προπονητή"

Σπαρβ: "Αγχωτικό ότι η Ελλάδα έχει νέο προπονητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας, Τιμ Σπαρβ, χαρακτήρισε ως αγχωτικό για τον ίδιον και τον συμπαίκτες του το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει νέο ομοσπονδιακό, τον Τζον φαν Σιπ.

Μπορεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Φινλανδίας, Μάρκου Κάνερβα, να μην εστίασε στο ντεμπούτο του Τζον φαν Σιπ στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Τάμπερε, αλλά ο αρχηγός της ομάδας, Τιμ Σπαρβ, είχε διαφορετική άποψη.

Ο 32χρονος Φινλανδός μέσος της Μίντιλαντ χαρακτήρισε ως αγχωτικό για τον ίδιον και τον συμπαίκτες του το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει νέο ομοσπονδιακό, τον Τζον φαν Σιπ.

"Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ θετική και περιμένουμε πάντα τα παιχνίδια με την Εθνική. Έχουμε κάνει μια καλή αρχή και ευελπιστούμε να κάνουμε καλύτερη συνέχεια, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε.

Το γνωρίζουμε αυτό, έχουμε μια πολύ καλή και έξυπνη ομάδα, βεβαίως έχουν ένα καινούριο προπονητή κάτι το οποίο μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό, αλλά εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη", υποστήριξε ο Τιμ Σπαρβ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ