EURO 2016

Ο Μαντσίνι έκανε πρόβα ενδεκάδας για το ματς με την Ελλάδα

Italy's coach Roberto Mancini instructs his players during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Greece and Italy at Olympic stadium in Athens, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
Italy's coach Roberto Mancini instructs his players during the Euro 2020 group J qualifying soccer match between Greece and Italy at Olympic stadium in Athens, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP PHOTO/YORGOS KARAHALIS

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποκάλυψε τα πλάνα του για την αρχική 11άδα της Ιταλίας κόντρα στην Ελλάδα μέσω της ανοιχτής προπόνηση της Τρίτης στο Κοβερτσάνο. Δύο τα διλήμματα για τον Ιταλό τεχνικό.

Η εθνική Ιταλίας άρχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο (7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020) με ανοιχτή προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης στο Κοβερτσάνο, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να φανερώνει τα πλάνα του στους εκπροσώπους του Τύπου μέσω των επιλογών του.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, η σκουάντρα ατζούρα θα παραταχθεί λογικά με σύστημα 4-3-3, με τον "Μάντσιο" να δίνει φανέλα βασικού -στην προπόνηση της Τρίτης- στους εξής: Ντοναρούμα (τερματοφύλακας), Ντ'Αμπρόζιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Σπινατσόλα (άμυνα), Μπερναρντέσκι, Ζορζίνιο, Βεράτι (μεσαία γραμμή), Κιέζα, Μπελότι και Ινσίνιε (επιθεση).

Ο Μαντσίνι έκανε πρόβα ενδεκάδας για το ματς με την Ελλάδα

Σύμφωνα δε με το ρεπορτάζ της ιταλικής "Sportmediaset", ο τεχνικός των ατζούρι έχει καταλήξει στους 9 από τους 11, με δύο θέσεις να παραμένουν ανοιχτές, με τον Μπαρέλα και Μπερναρντέσκι να δίνουν μάχη για μία θέση στον άξονα και τους Μπελότι και Ιμόμπιλε να ερίζουν για τη θέση του σέντερ φορ.

Σημειώνεται πως το ματς με την Εθνική Ελλάδας θα λάβει χώρα στο "Ολίμπικο", με την Ιταλία (θα φορέσει την τρίτη εμφάνισή της, που θα είναι η πράσινη) να έχει την ευκαιρία με νίκη να σφραγίσει πρόωρα θέση στα τελικά του Euro 2020, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της προκριματικής φάσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ