EURO 2016

Αναστασιάδης: "Δεν παίζει με Βοσνία ο Μήτρογλου"

Αναστασιάδης: "Δεν παίζει με Βοσνία ο Μήτρογλου"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Μήτρογλου για το εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία (26/3, 21:45).

Η Εθνική Ελλάδας έπαιξε με σοβαρότητα, έκανε 30 τελικές και τελικά νίκησε 2-0 στη Βαντούζ το Λιχτενστάιν, στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2020. Πλέον έχει το μυαλό της στο εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία στη Ζένιτσα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, ξεκαθάρισε ότι ο 31χρονος επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου - τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Τάσο Δώνη στο 23' - δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο ματς.

"Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα κάποιες φάσεις, να έχουμε πιο ήσυχο βράδυ. Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι στο ματς με τη Βοσνία ο Μήτρογλου. Θα πρέπει να καλέσουμε ένα παιδί ακόμη. Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Έχουμε δύσκολο ματς εκτός έδρας. Μιλάμε με τα παιδιά, εμπεδώνουν το στόχο. Ευχαριστώ το Θεό γιατί δεν έχουμε άλλα προβλήματα, εκτός από τον Μήτρογλου", υποστήριξε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ