EURO

Η Γαλλίδα πορνοστάρ ψήφισε... Αγγλία!

Η Γαλλίδα πορνοστάρ ψήφισε... Αγγλία!

Η διάσημη πορνοστάρ, Βιρτζίνια Καπρίς, προέβλεψε πρόκριση της Εθνικής Αγγλίας στα ημιτελικά του Euro 2012 όμως τα "λιοντάρια" την διέψευσαν. Δείτε το σκορ που έγραψε στα... στήθη της (photos)!

H Γαλλίδα πορνοστάρ "έπεσε μέσα" στην πρόβλεψη που έκανε πριν από τον προημιτελικό της Γερμανίας με την Ελλάδα (2-0 ήταν το σκορ που ζωγράφισε στα στήθη της, με τον συγκεκριμένο τρόπο πρόβλεψης αποτελεσμάτων να τη χαρακτηρίζει από τότε που ξεκίνησε το Euro) και "πέτυχε διάνα" στο Ισπανία-Γαλλία προβλέποντας 2-0, όμως δεν είχε... έμπνευση πριν από τον τελευταίο προημιτελικό.

Η διάσημη πλέον για τις "πικάντικες" προβλέψεις αποτελεσμάτων στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Καπρίς, εκτίμησε ότι η αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου θα λήξει 1-0 υπέρ των "τριών λιονταριών", με το σκορ και (κυρίως) την εικόνα του αγώνα να τη διαψεύδει.

Δεν είναι μόνο ότι οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς σκορ (πρώτο 0-0 στο φετινό τουρνουά) αλλά το γεγονός ότι η Ιταλία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, με ποσοστό κατοχής 69% και 36-9 τελικές προσπάθειες έναντι των Άγγλων (9-1 αυτές που βρήκαν στόχο).

Ανεξάρτητα πάντως από την λάθος μαντεψιά της στο Αγγλία-Ιταλία, η Βιρτζίνια Καπρίς έχει αρκετά καλό ποσοστό επιτυχίας καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει τις εκτιμήσεις τόσο για τους δύο ημιτελικούς (Ισπανία-Πορτογαλία, Γερμανία-Ιταλία) όσο και για τον μεγάλο τελικό.

Οι φανς της άλλωστε ανυπομονούν για κάθε πρόβλεψη της Γαλλίδας πορνοστάρ με τον δικό της μοναδικό τρόπο...

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ