EURO

Ο Αλόνσο δικαίωσε τη Γαλλίδα... πορνοστάρ!

Ο Αλόνσο δικαίωσε τη Γαλλίδα... πορνοστάρ!

Η διάσημη πορνοστάρ, Βιρτζίνια Καπρίς, όχι μόνο προέβλεψε τη νίκη της Ισπανίας επί της δικής της εθνικής ομάδας αλλά βρήκε και το ακριβές σκορ. Η απόδειξη στα... στήθη της (photos).

Η Γαλλίδα πορνοστάρ βρήκε ένα ιδιαίτερο "χόμπι" από τις 8 Ιουνίου και μετά που έγινε η πρώτη σέντρα στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και αυτό είναι να κάνει προβλέψεις για αποτελέσματα αγώνων και να ζωγραφίζει τα σκορ στα... στήθη της, με τις "επίμαχες" φωτογραφίες να κοινοποιούνται μέσω της επίσημης σελίδας της στο Twitter.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί και για τον προημιτελικό της Εθνικής Γαλλίας με αντίπαλο την Ισπανία το βράδυ του Σαββάτου, με την "εκρηκτική" Βιρτζίνια Καπρίς να μην έχει μάλιστα τον παραμικρό ενδοιασμό να παίξει... κόντρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της στο στοίχημα.

Δείτε και την... πρόβλεψη της Βιρτζίνια Καπρίς για το Γερμανία-Ελλάδα.

Ο Αλόνσο δικαίωσε τη Γαλλίδα... πορνοστάρ!

Ναι, όπως καταλαβαίνετε, η Γαλλίδα πορνοστάρ όχι μόνο "διάβασε" σωστά το ματς, ποντάροντας στην επικράτηση των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου (πρώτη επίσημη νίκη στην ιστορία της Ισπανίας απέναντι στη Γαλλία!) αλλά χάρη στα δύο γκολ του Τσάμπι Αλόνσο "έπιασε" και το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν άλλωστε και χειροπιαστές αποδείξεις...

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ