EURO

Ο Ματίας Ζάμερ αποθεώνει την Ιταλία!

Ο Ματίας Ζάμερ αποθεώνει την Ιταλία!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Γερμανία το 1996, Ματίας Ζάμερ, έβγαλε το καπέλο στην Ιταλία για την πρόκρισή της στον τελικό του Euro, χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη και ωραιότερη ομάδα του τουρνουά.

"Μας δώσατε ένα καλό μάθημα. Όλες τις φορές σκεφτόμαστε ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή της εκδίκησης για εμάς τους Γερμανούς αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Είστε ο κακός μας δαίμονας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην τορινέζικη "Tuttosport" ο νυν τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (DFB), για να συνεχίσει:

"Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για κάτι. Η κυριαρχία της Ιταλίας ήταν και πάλι ισοπεδωτική. Ο Μπουφόν ήταν εξοργισμένος στο τέλος με τους συμπαίκτες του για την πίεση που δέχτηκε;

Ναι αλλά πρέπει επίσης να προσθέσω ότι οι Ντι Νατάλε και Μαρκίζιο ήταν πιο κοντά στο να κάνουν το 3-3 απ'ότι εμείς να ισοφαρίσουμε σε 2-2.

Ο Πραντέλι μας έβαλε σε κρίση καθώς οι ατζούρι αποδείχτηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Θα πάρω ως παράδειγμα αυτό το παιχνίδι για να το διδάσκω σε μαθήματα προπονητικής για το πως παίζεται το μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Το αντίθετο από το κατενάτσιο; Η Εθνική Ιταλίας είναι η πιο ωραία και η πιο δυνατή του Euro 2012, είναι η μοναδική που αμφισβήτησε τους κατόχους του τροπαίου Ισπανούς και αν συνεχίσει να παίζει έτσι δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει σπίτι έχοντας, δικαιολογημένα, το τρόπαιο στις αποσκευές..."

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ