EURO

Μέρκελ: "Υπερήφανοι για τη Γερμανία"

Μέρκελ: "Υπερήφανοι για τη Γερμανία"

Τη απόλυτη στήριξή της στην Εθνική Γερμανίας μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Euro, εξέφρασε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook η Άνγκελα Μέρκελ. Διαβάστε τι δήλωσε.

Μπορεί να δέχτηκε "καζούρα" από τον Ιταλό πρωθυπουργό αμέσως μετά την ήττα της Γερμανιάς με 2-1 από την Ιταλία στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ( "η Μέρκελ ήθελε να πάει στο Κίεβο χωρίς εμένα, τώρα όμως πηγαίνω εγώ", η πιο χαρακτηριστική ατάκα του), παρόλα αυτά η Άνγκελα Μέρκελ δεν γύρισε την πλάτη στην εθνική ομάδα της χώρας της.

Έτσι, λίγο μετά το άσχημο αποτέλεσμα για τα "πάντσερ" που υπέγραψε το 8ο επίσημο ματς τους κόντρα στους Ιταλούς χωρίς ούτε μία νίκη, εμφανίστηκε το ακόλουθο μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Καγκελαρίου στο Facebook.

"Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Κρίμα που δεν κατάφερε να περάσει. Το μέλλον όμως ανήκει στον Γιόαχιμ Λεβ και στην νεανική του ομάδα.

Τις καλύτερες ευχές μου στην Εθνική σε αυτή τη στενάχωρη στιγμή", ήταν το εμψυχωτικό μήνυμα προς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα της, για το οποίο έλαβε τέλος στη Βαρσοβία ένα εκπληκτικό σερί 15 νικών που είχε ξεκινήσει από τον μικρό τελικό του Μουντιάλ 2010.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ