EURO

Πληρωμένη απάντηση Γκαλάς σε Νασρί

Πληρωμένη απάντηση Γκαλάς σε Νασρί
Γκαλάς Νασρί Ανελκά

Ο Γουίλιαμ Γκαλάς δεν έχασε την ευκαιρία και μετά τα τελευταία συμβάντα με τον Σαμίρ Νασρί με τους Γάλλους δημοσιογράφους έκανε επίθεση κατά του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε τι είπε.

Την ευκαιρία του να απαντήσει στον Σαμίρ Νασρί έστω και με καθυστέρηση εκμεταλλεύτηκε ο Γουίλιαμ Γκαλάς, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του συμπατριώτη του.

Οι δύο παίκτες είχαν κακές σχέσεις από τη συνύπαρξή τους στην Άρσεναλ, οι οποίες στη συνέχεια εντάθηκαν το καλοκαίρι του 2010, όταν τα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής μύριζαν μπαρούτι.

Ο Νασρί το συνέχισε και με δηλώσεις του κάποιους μήνες μετά γνωστοποίησε πως δε θα έδινε το χέρι του στον Γκαλάς, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στην Τότεναμ, κάτι που τελικά έκανε.

Ο Γκαλάς φαίνεται πως δεν τα είχε ξεχάσει όλα αυτά και μετά απ' όσα έγιναν με τον Νασρί και την επίθεση προς Γάλλο δημοσιογράφο ο αμυντικός των "σπιρουνιών" εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις και είπε:

"Ο κόσμος έμαθε ποιος πραγματικά είναι ο Σαμίρ Νασρί. Εγώ δεν ήμουν στην Ουκρανία και την Πολωνία. Ποτέ δε σταμάτησε να πιστεύει πως ήμουν χειρότερος άνθρωπος και λέρωνε το όνομά μου".

"Το όνομά μου ήταν πάντα στον τύπο και ήμουν δακτυλοδεικτούμενος, ενώ πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου γνώριζαν τον χαρακτήρα του Νασρί. Ήταν ένα παιχνίδι της Άρσεναλ στη Ρώμη. Είχαμε μία συζήτηση στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού. Έχασε την μπάλα σε μία φάση, έδειξε την απογοήτευσή μου και με αποκάλεσε πουτ..ας γιο".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ