EURO

"Όλο το Euro εκπομπή", η σύνοψη

"Όλο το Euro εκπομπή", η σύνοψη

Η webTV του sport24.grκαι του contra.gr υπό τον ενδεικτικό τίτλο "Όλο το Euro εκπομπή" ολοκληρώνει τον κύκλο της την Τρίτη με ένα δίωρο αφιέρωμα-αποτίμηση της διοργάνωσης που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής οικουμένης.

Από τις 15.00 έως τις 17.00, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Μανόλης Γρηγοράκης, ο... ισπανολόγος Θανάσης Κρεκούκιας, οι ειδικοί συνεργάτες και οι διακεκριμένοι ποδοσφαιράνθρωποι-προσκεκλημένοι της εκπομπής παρουσιάζουν, αναλύουν και σχολιάζουν -από κοινού με τους επισκέπτες των δυο ιστοσελίδων- τις σημαντικότερες στιγμές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τα πράγματα και τα πρόσωπα που θα θυμόμαστε μέχρι το επόμενο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Δείτε την καλύτερη ενδεκάδα, τον κορυφαίο κόουτς, τα 5 θεαματικότερα γκολ και τις 5 ωραιότερες αποκρούσεις του Euro 2012 με την αξιολογική, αναλυτική, αλλά και χιουμοριστική ματιά των συντελεστών της εκπομπής. Ειδική θεματική ενότητα-αφιέρωμα στην παρουσία της Εθνικής Ελλάδας, τις ευρω-επιδόσεις των Ελλήνων διεθνών και του ομοσπονδιακού προπονητή.

Στα σχόλια και τις αναλύσεις των ειδικών συνεργατών της εκπομπής, προσθέστε τη δική σας άποψη. Αναδείξτε μέσω του live blog του sport24.gr και του contra.gr τον Έλληνα "ρούκι" της επόμενης μέρας, τον φερέλπιδα ποδοσφαιριστή που μέσω της συμμετοχής του στο Euro 2012 άνοιξε το βηματισμό προς το Moundial 2014, όπου στρέφει πλέον το βλέμμα σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάς.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ