EURO

Η γερμανική σημαία του Μοντολίβο!

Η γερμανική σημαία του Μοντολίβο!

Ο Ρικάρντο Μοντολιβο φόρεσε κόντρα στη Γερμανία παπούτσια που είχαν στο πλάι ζωγραφισμένη σημαία της... Γερμανίας! Διαβάστε το story (pic+video).

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πήρε δικαιολογημένα όλη (σχεδόν) τη δόξα αλλά και τα πρωτοσέλιδα με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στους Γερμανούς, ωστόσο μερίδιο σε αυτά τα δύο γκολ είχαν και οι Αντόνιο Κασάνο και Ρικάρντο Μοντολίβο.

Ο πρώτος έβγαλε τη σέντρα-λουκούμι από τα αριστερά στο 20ο λεπτό, από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του "Σούπερ Μάριο" με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ ο Μοντολίβο τροφοδότησε με μπαλιά-τρύπα τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι στο 36' λίγο πριν "οπλίσει" αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής και κεραυνοβολήσει τον Νόιερ.

Διαβάστε επίσης για τα ιταλικά λεωφορεία που άλλαξαν προορισμό για Μπαλοτέλι και Μέρκελ αλλά και την προσφορά της EasyJet στους "πικραμένους" Γερμανούς οπαδούς .

Από τη φάση μάλιστα του δεύτερου γκολ προέκυψε και... είδηση, με τον φωτογραφικό φακό να "συλλαμβάνει" τον Μοντολίβο την ώρα της πάσας και να φαίνεται (με τη βοήθεια ζουμ) πως στο πλάι του δεξί παπουτσιού του Μοντολίβο ήταν ζωγραφισμένη η γερμανική σημαία.

Η γερμανική σημαία του Μοντολίβο!

Ο Μοντολίβο και η... γερμανική σημαία

Υπάρχει φυσικά εξήγηση και η οποία είναι πως ο 27χρονος Ιταλός μέσος ήθελε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μητέρα του, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει παραμονές του ημιτελικού, είχε εξομολογηθεί πως το παιχνίδι αυτό θα είναι ξεχωριστό για εκείνον λόγω των γερμανικών καταβολών που έχει.

"Ένα μικρό μέρος της Γερμανίας είναι μέσα μου. Έχω υπέροχες αναμνήσεις αλλά έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Ιταλία, αγαπώ αυτό τον κόσμο και τη γαλάζια φανέλα.

Εάν θέλουμε να παίξουμε με τα ποσοστά, είμαι 90% Ιταλός και 10% Γερμανός. Αισθάνομαι Γερμανός όσον αφορά στο κρύο αίμα και στο χαρακτήρα", είχε τονίσει μεταξύ άλλων το καλοκαιρινό απόκτημα της Μίλαν.

Διαβάστε επίσης για την τρομερή παράδοση της Ιταλίας στα νοκ-άουτ ματς αλλά και τις δηλώσεις Πίρλο και Μπουφόν μετά την πρόκριση εις βάρος της Γερμανίας.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ