ΑΓΓΛΙΑ

Χάντερσφιλντ - Γιουνάιτεντ 1-1: Ούτε τους υποβιβασμένους και εκτός UCL

Manchester United coach Ole Gunnar Solskjaer looks out from the bench prior the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Manchester United coach Ole Gunnar Solskjaer looks out from the bench prior the Champions League quarterfinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μία αποτυχημένη σεζόν για την Γιουνάιτεντ στην Premier League επισφραγίστηκε με τον αποκλεισμό από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" 1-1 με την υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ (VIDEOS).

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόλυτο στόχο να την βάλει στην τετράδα, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Champions League της νέας χρονιάς.

Ωστόσο, το... καράβι έμπαζε νερά και ο Νορβηγός προπονητής δεν πρόλαβε να περισώσει τη σεζόν. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" θα παίξουν στο Europa League και οι ποδοσφαιριστές θα υποστούν μείωση 25% στους μισθούς τους, επειδή δεν μπόρεσαν να βγάλουν το κλαμπ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αποκορύφωμα στην αποτυχημένη πορεία της Γιουνάιτεντ στη φετινή Premier League το παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ. Οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί, δεν διεκδικούσαν κάτι από το ματς κόντρα στην πάλαι ποτέ κραταιά δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά έπαιξαν για τη δόξα και δικαιώθηκαν!

Οι ποδοσφαιριστές του Σόλσκιερ μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του ΜακΤόμινεϊ στο 8'. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν για να πετύχουν δεύτερο τέρμα, δεν μπορούσαν όμως ενώ την ίδια ώρα φαινόταν ότι η άμυνα... χώλαινε.

Πράγματι, η Γιουνάιτεντ προδόθηκε από τα μετόπισθεν, αφού μετά από δικό της κόρνερ η Χάντερσφιλντ βγήκε στην κόντρα και ισοφάρισε 1-1 στο 60' με τον Μπενζά. Στο παιχνίδι, πάντως, η ομάδα του "Ολντ Τράφορντ" είχε και δύο δοκάρια με τον Πογκμπά, αυτό αν θέλει κάποιος να τα ρίξει στον παράγοντα της ατυχίας.

Η ουσία είναι ότι οι κόκκινοι του Μάντσεστερ έμειναν εκτός Champions League, κι αυτό δεν αποκλείεται να κοστίσει και στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Σόλσκιερ, διότι με άλλο μπάτζετ χτίζεται ένα σύνολο UCL κι άλλο για το Europa League και το πρωτάθλημα, δεν είναι ίδια και τα έσοδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως με μία αγωνιστική να απομένει η Γιουνάιτεντ είναι 6η με 66 βαθμούς. Πέμπτη είναι η Άρσεναλ επίσης με 66, αλλά με ματς λιγότερο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Λοσλ, Μπακούνα, Σίντλερ, Κονγκολό, Ντουρμ (46' Σμιθ), Μπενζά (90+1' Ντιακαμπί), Μόου, Χογκ, Λόου, Πρίτσαρντ, Γκραντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Τζόουνς, Λίντελοφ (83' Νταλότ), Σο, Πογκμπά, Μάτιτς (53' Ερέρα), ΜακΤόμινεϊ, Σάντσες (54' Τσονγκ), Ράσφορντ, Μάτα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ