ΑΓΓΛΙΑ

Το χέρι της χρονιάς που δεν πήρε χαμπάρι ο διαιτητής!

Το χέρι της χρονιάς που δεν πήρε χαμπάρι ο διαιτητής!

Η αναμέτρηση Πλίμουθ - Λέιτον Όριεντ στην League 2 είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον διαιτητή καθώς δεν είδε χέρι εντός μεγάλης περιοχής που ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές (VIDEO).

H Λέιτον Όριεντ υπέστη συντριβή το βράδυ της Τρίτης στην έδρα της Πλίμουθ χάνοντας με 4-0 για την 15η αγωνιστική στην League 2, όμως ελάχιστοι οπαδοί της ομάδας τα έβαλαν με τους παίκτες για το άσχημο αυτό αποτέλεσμα.

Αντίθετα, όλη σχεδόν η οργή και το ανάθεμα έπεσε στον άρχοντα του αγώνα, καθώς έκανε μία από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κλείνοντας τα μάτια σε παράβαση-μαρς που έβλαψε την ομάδα τους.

Ήταν στο 14ο λεπτό όταν προηγήθηκε η Πλίμουθ στο "Home Park", με το γκολ όμως να έπρεπε να είχε ακυρωθεί αφού στην ίδια φάση είχε προηγηθεί η απερίσκεπτη ενέργεια του παίκτη των γηπεδούχων, Ζακ Ρούντεν, να χτυπήσει τη μπάλα με μπουνιά στο ύψος της μικρής περιοχής.

Ο διαιτητής όμως δεν αντιλήφθηκε την καταφανέστατη παράβαση και από τη στιγμή που δεν υπήρχε VAR για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, το γκολ μέτρησε και έγινε viral.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ