ΑΓΓΛΙΑ

Το μπέργκερ που πήγε στο διάστημα προσγειώθηκε στο γήπεδο της Κόλτσεστερ

Το μπέργκερ που πήγε στο διάστημα προσγειώθηκε στο γήπεδο της Κόλτσεστερ

Ο φροντιστής του γηπέδου της Κόλτσεστερ βρήκε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο κουτί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και αυτό έκρυβε μέσα του ένα μπέργκερ που είχε ταξιδέψει στο διάστημα. (VIDEO)

Η Κόλτσεστερ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες εξαιτίας ενός περίεργου, αν μη τι άλλο, συμβάντος. Σίγουρα, η Πέμπτη (28/3) δεν ήταν μία συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά για τον άνθρωπο που φροντίζει το γήπεδο της βρετανικής ομάδας.

Τι ήταν αυτό; Ένα τεράστιο μπαλόνι, το οποίο έφερε από κάτω ένα κουτί και μέσα του υπήρχε ένα μπέργκερ!

Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media του συλλόγου μοιράστηκαν το συγκεκριμένο γεγονός στο twitter της ομάδας τους και μετά έμαθαν από που προέρχονταν το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο μπέργκερ που προσγειώθηκε στο προπονητικό γήπεδό τους. Κάποιος τους τηλεφώνησε και είπε πως έκανε ένα πείραμα. Ήθελε να δει τι θα γινόταν εάν ένα μπέργκερ εκτοξευόταν στο διάστημα και σε ποια κατάσταση θα επέστρεφε αυτό στη γη.

Έτσι πήρε λοιπόν το μεγάλο μπαλόνι, έφτιαξε την κατασκευή που είδατε παραπάνω και περίμενε να δει τι θα συμβεί. Το πρόβλημα ήταν πως το GPS που ήταν ενσωματωμένο στο κουτί λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας σταμάτησε να δουλεύει με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας να χάνει τα ίχνη του μπέργκερ του.

Μόλις είδε τη δημοσίευση της Κόλτσεστερ στο twitter εσπευσε στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να παραλάβει το δέμα του. Φυσικά, εξήγησε όλα τα παραπάνω στους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας και στη συνέχεια δεν παρέλειψε να δοκιμάσει το μπέργκερ του. Βέβαια, όπως δήλωσε δεν είχε και τόσο ωραία γεύση τελικά!

Όλα τα παραπάνω έκαναν τον επίσημο λογαριασμό της Κόλτσεστερ να πάρει φωτιά και όλα τα σχετικά ποστ για το θέμα έγιναν viral.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι του μπέργκερ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ