Πρόσφερε 200 εκατ. ευρώ για Ρονάλντο η Σίτι!

Με αφορμή την κρίση στις σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους συμπαίκτες του αλλά και την απογοήτευση του, οι Ισπανοί επιμένουν πως η Μάντσεστερ Σίτι είχε προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Το περασμένο καλοκαίρι οι "πολίτες" προσέγγισαν την "βασίλισσα" φτάνοντας στο σημείο να προσφέρουν 200 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φοβούμενος τις αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου αλλά και του Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές "όχι".

Σύμφωνα με της "Αs" η μεγαγχολία και οι τάσεις φυγής του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν αποκλείεται να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον αγγλικό σύλλογο.

Άλλωστε, ο σεϊχης Μανσούρ τρέφει τεράστια αδυναμία στον Κριστιάνο Ρολνάλντο και δεν φείδεται χρημάτων. Η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει όταν της παρουσιαστεί η ευκαιρία να προτείνει ετήσιο συμβόλαιο στον διάσημο ποδοσφαιριστή που θα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ!

Εάν τα δεδομένα δεν αλλάξουν δραματικά δεν αποκλείεται τον προσεχή Ιανουάριο να σημειωθούν εξελίξεις καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι ίσως η μοναδική ομάδα στην παρούσα φάση που μπορεί να καταθέσει πρόταση μαμούθ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

   

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η πλάκα του Αντώνη Κανάκη δεν είναι για γέλια

Αφού αναρωτιόμαστε για τα όρια της χιούμορ, ας αναρωτηθούμε και για τα όρια της απόλυτης ελευθερία του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS