ΑΓΓΛΙΑ

Ομάδες από το ΝFL προσέγγισαν τον Ανταμά Τραορέ

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore during the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ομάδες από το NFL είχαν προσεγγίσει τον Ανταμά Τραορέ της Γουλβς στο παρελθόν, αφού είχαν εντυπωσιαστεί από τον σωματότυπό του.

Ο Ανταμά Τραορέ αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις της φετινής Premier League. Ο λόγος δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του με την μπάλα και όλα όσα κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά τα φυσικά του προσόντα, όπως η ταχύτητα, η δύναμη αλλά και το πολύ γυμνασμένο σώμα του.

Ο 23χρονος Ισπανός που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, μετράει μέχρι στιγμής πέντε γκολ και επτά ασίστ σε 31 εμφανίσεις με τη Γούλβς, με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ της Ευρώπης να θέλουν να αποκτήσουν το "θηρίο" των "λύκων".

Ο Τραορέ παραπέμπει περισσότερο σε bodybuilder παρά σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή με τον συμπαίκτη του Σάις να αποκαλύπτει πως δεν τον έχει δει ποτέ να σηκώνει βάρη. Μάλιστα όπως υποστήριξε, ο Ανταμά Τραορέ του αποκάλυψε πως ομάδες του NFL τον είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν.

"Τον βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση και στο γυμναστήριο. Δεν κάνει ποτέ βάρη. Είναι τεράστιος και πολύ γρήγορος. Μπορεί να έχει ένα κρυμμένο γυμναστήριο στο σπίτι του, όμως στην προπόνηση δεν σηκώνει ούτε ένα κιλό.

Θυμάμαι του είχα πει πως μοιάζει με παίκτη του αμερικάνικου football. Μου απάντησε πως όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα, πολλές ομάδες από το NFL τον ήθελαν, αφού το σωματότυπό του είναι το ιδανικό. Πολλοί λένε πως είναι αδύνατο να παίζει ποδόσφαιρο, όμως τελικά δεν είναι".

Photo Credits: AP / Rui Vieira

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ