ΑΓΓΛΙΑ

Οι Καταριανοί της Παρί θέλουν ν' αγοράσουν την Λιντς

French soccer player Kylian Mbappe, right, and chairman of Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi attend a press conference in Paris, Wednesday, Sept. 6, 2017. Mbappe is a young man in a big hurry and wants to "win everything" with his new club Paris Saint-Germain. (AP Photo/Christophe Ena)
French soccer player Kylian Mbappe, right, and chairman of Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi attend a press conference in Paris, Wednesday, Sept. 6, 2017. Mbappe is a young man in a big hurry and wants to "win everything" with his new club Paris Saint-Germain. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Νάσερ Ελ Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί και πανίσχυρος οικονομικός παράγοντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται πως κάνει κίνηση να μπει στην Championship, εκεί που αγωνίζεται η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Championship εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Qatar Sport Investment να έχει εγκαταλείψει την ιδέα ν' αγοράσει την Ρόμα, βάζοντας στόχο την ιστορική Λιντς. Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει αρκετά ρεπορτάζ που ενέπλεκαν την ιδιοκτήτρια εταιρία της Παρί Σεν Ζερμέν με τα διοικητικά διαφόρων κλαμπ.

Σύμφωνα με την έγκυρη "Equipe", o Νάσερ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί και της QSI έχει αποφασίσει ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν τον ενδιαφέρει και πως το άνοιγμα στην Αγγλία αποτελεί σοφότερη επένδυση.

Το προαναφερθέν Μέσο, μάλιστα, αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι ο διοικητικός "εγκέφαλος" της Παρί θα συναντηθεί στη Ντόχα με τον Μαρσέλο Μπιέλσα για να του αναλύσει το πλάνο της επόμενης ημέρας.

Βέβαια, η αγορά ενός κλαμπ δεν γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη. Οι Καταριανοί από τα άρθρα που κυκλοφορούν παρουσιάζονται έτοιμοι να προχωρήσουν το deal, αφού πριν ναυαγήσει η ιδέα για τη Ρόμα είχε γίνει προεργασία για την Λιντς. Αυτή τη στιγμή, ιδιοκτήτης του αγγλικού κλαμπ είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας, Αντρέα Ραντριτσάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του Νησιού, για την άνοδο στην Premier League, θα παλέψει και η Νότιγχαμ Φόρεστ του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ