ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαχρέζ αφιέρωσε το γκολ του στον Vichai Srivaddhanaprabha

Tottenham's Ben Davies, left, fights for the ball with Manchester City's Riyad Mahrez as Tottenham manager Mauricio Pochettino, right, watches during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenham's Ben Davies, left, fights for the ball with Manchester City's Riyad Mahrez as Tottenham manager Mauricio Pochettino, right, watches during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έκρινε με το γκολ του το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ και δεν ξέχασε τον Vichai Srivaddhanaprabha, τον άνθρωπο που τον ανέδειξε αγοράζοντάς τον το 2014 από την Χάβρη.

Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Δευτέρας (29/10) στο Γουέμπλεϊ, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Premier League . Πρωταγωνιστής ήταν ο αγωνιστικός χώρος που... δεν βλεπόταν εξαιτίας αγώνα για το NFL (!) που είχε προηγηθεί την Κυριακή, αλλά και ο Ριγιάντ Μαχρέζ που πέτυχε στο έκτο λεπτό το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέστερ πανηγύρισε με τα χέρια υψωμένα προς τον ουρανό, όλοι κατάλαβαν ότι με αυτόν τον τρόπο αφιέρωσε το τέρμα του στον Vichai Srivaddhanaprabha που σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πάρκινγκ του King Power Stadium και μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την κίνησή του: " Το αφεντικό (ο Vichai Srivaddhanaprabha) ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί. Έχω καλές αναμνήσεις, ήταν ένας καλός άνθρωπος. Όταν πέτυχα το γκολ, σήκωσα τα χέρια μου προς τον ουρανό για εκείνον. Έκανε πολλά για εμένα και για το Λέστερ".

Ο Μαχρέζ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το 2016 το πρωτάθλημα Αγγλίας, πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι αντί ενός ποσού που έγρασε τα 60 εκατομμύρια λίρες. Στην Αγγλία πήγε το 2014, όταν η Λέστερ τον αγόρασε τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς από την Χάβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ